Ha egyszer megszokod a német prémium kényelmét, kinézetét és sebességét(280 lóerő) akkor hogyan válts utána egy sima japán autóra?
Bővül a család és kénytelen vagyok megválni a mostani szeretett autómtól és egy Toyota van kinézve.. voltam már tesztvezetésen is, hiába új egyszerűen nem hozza azt mint a 10 éves BMW-m.. a sebességet még hagyjuk is, de semmiben nem egy szinten van pedig 10 év eltelt azóta.
Nagyobb méretű meg új BMW-re sajnos nem tudom rászánni azt a pénzt amit kellene, így marad ez, használtba meg nem akarok beleugrani, mivel erre is sokat költöttem, hogy olyan patika állapotban legyen mint most. Asszony meg hevesen ellenzi, hogy megvegyük a másikat és ez is megmaradjon "hétvégi autónak" mert, hogy viszi a pénzt és a gyerekre költsük inkább..
Ott van asszonynak rokoni kapcsolata ami miatt jó áron tudunk venni egyet.
Csak a coupe amim van nem a legalkalmasabb már gyerekkel..
Sehogy.
Így vagyok most, eladtam a 245 lovas E92-t mert kaptam egy 122 lovas céges C-HRt.
Hát egy borzalom, de a kocsi ára kellett medencére, meg nincs további autós költség.
Ne tedd meg, kapjon az asszony egy másik autót, max 2 autóval mentek ha kell.
@7
Városi használatban van többet, szóval csak benzines jöhetne szóba. Újabb dízelekkel nem akarok kockáztatni a rövid városi használattal.
Hát ez itt biza penz kerdés ugye semmi több ugy latom.
Egyszer fel kell nőni, elengedni az imadott gépet es racionalis döntést kell hozni. Az a legtöbb esetben hosszútavon sokkal jövedelmezőbb, ezert kesőbb ujra szerelembe eshetsz! Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!