Kinek hogy lett meg a forgalmi vizsgája? Mennyire voltatok magabiztosak?
Harmincadik óránál járok. Kérdeztem az oktatót, hogy szerinte nyáron meglesz-e, de csak húzta a száját. Nagyon véges a keretem. A mai órával elfogy az erre félretett pénzem. Tény, hogy nem vagyok még 100%ig magabiztos, jobban érzem magam, ha diktálja, hogy mikor merre menjünk, de amikor telefonálgat mellettem sokkal jobban érzem magam és nem megy olyan rosszul, csak akkor nem fér zabszem a fenekembe, amikor elkezd kötekedni és hirtelen eltűnnek a pedálok a lábam alól.
Kinek mi a tapasztalata? Hányadik óránál és milyen szinten mentetek vizsgázni?
36 órával, de abból 9 óra még rutinpályán volt 2011-ben. A forgalmi vizsga sima volt, mondjuk azért, mert szombati munkanap délelőtt volt, én meg azt az útvonalat húztam, ami kivitt a városból.
A kategóriára még simább volt, olyan nyugodtan és magabiztosan előtte és azóta sem vezettem, mint akkor. Nekem van valami megnyugtató a vizsgában, nem én tervezem az útvonalat, nem szól bele senki, közben nem szidhat le senki, és ha baj történik, papíron az sem az én felelősségem. Ilyen könnyű és stresszmentesített vezetés a világon nem létezik, csak a forgalmi vizsgán.
Nekem hatalmas szerencsém volt az oktatóval, aki egy huszonéves srác volt. Nulláról indultam,de olyan türelmesen magyarázott el mindent hogy az egész oktatás alatt egyszer sem kellett használnia a pedálokat.
Ő küldött volna 30 óra után vizsgára, én vettem még 6 órát.
A vizsgabiztos iszonyat köcsög volt, de szerencsére nem tudott megfogni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!