Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kinek hogy lett meg a forgalmi...

Kinek hogy lett meg a forgalmi vizsgája? Mennyire voltatok magabiztosak?

Figyelt kérdés

Harmincadik óránál járok. Kérdeztem az oktatót, hogy szerinte nyáron meglesz-e, de csak húzta a száját. Nagyon véges a keretem. A mai órával elfogy az erre félretett pénzem. Tény, hogy nem vagyok még 100%ig magabiztos, jobban érzem magam, ha diktálja, hogy mikor merre menjünk, de amikor telefonálgat mellettem sokkal jobban érzem magam és nem megy olyan rosszul, csak akkor nem fér zabszem a fenekembe, amikor elkezd kötekedni és hirtelen eltűnnek a pedálok a lábam alól.

Kinek mi a tapasztalata? Hányadik óránál és milyen szinten mentetek vizsgázni?

2023. júl. 3. 08:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szólsz az oktatónak hogy mennél vizsgázni, ő betelefonozik a suliba, ők kérnek időpontot (2-3 héttel későbbre szokott lenni), az oktató a következő órán megmondja a pontos vizsgaidőpontodat.
2023. júl. 12. 12:17
 12/15 anonim ***** válasza:
#10 Oktatónak kéne eldöntenie, hogy mikor állsz készen, de látod a fentebbi válaszokból, hogy akkor is felírat, amikor még nem kéne... Az iskoládnak kell a vizsga előtt legkésőbb 10 nappal bejelentenie.
2023. júl. 12. 12:18
 13/15 anonim ***** válasza:
30 ora? 50-60ora kell egy nagyvarosban,pld Pecsen. Olyan a forgalom.... erre fondolhattal volna. En es az ismeroseim is 75-80koruli oraszammal mentunk at, ebben mar benne vannak a bukasok es potorak. Kb
2023. júl. 20. 19:00
 14/15 anonim ***** válasza:
#13 Az rengeteg. Én 36 órából mentem át, de abból a 36-ból 9 még rutinpályán volt. És a 36-ban benne volt az országúti, meg az éjszakai (szintén országúton) vezetés, mert 70 km-re laktunk a megyeszékhelytől, beült 3 diák az autóba, egyik odavezetett, aztán mindenki 2 órát, aztán valaki haza.
2023. júl. 20. 19:05
 15/15 anonim ***** válasza:
Budapesten is kell legalább 50-60 óra, az átlag is ennyi, ezalatt nagyon ritka esetekben szoktak elsőre sikeresen, tisztán levizsgázni, lehetetlen ha az ember tényleg az oktatóval ül először autóba.
2023. júl. 20. 20:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!