Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kis kutakon miért tankol...

Kis kutakon miért tankol helyettem a kutas?

Figyelt kérdés

Éppen hogy ki szállok az autóból már oda is teleportált mellém a semmiből és kérdezi hogy milyet adhat és mennyiért.

Félnek hogy ki folyatom a földre vagy mi?

2023. júl. 2. 20:38
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
55%
Szeretne jattot kapni.
2023. júl. 2. 20:40
 2/22 anonim ***** válasza:
75%
Nem tankol, csak ha engeded. "Nagy kutaknál" is "teleportál". A jattra hajt.
2023. júl. 2. 20:42
 3/22 anonim ***** válasza:
89%
Ez a munkájuk része, felajánlani a segítséget. Sok nőnek ez nagy segítség.
2023. júl. 2. 20:42
 4/22 anonim ***** válasza:
89%
A jattért
2023. júl. 2. 20:47
 5/22 anonim ***** válasza:
86%

Nem helyetted tankol, te kéred, hogy tankoljon. Én megmondom, hogy köszönöm, megoldom. Észak-Macedóniában jártunk úgy, hogy a jattra hajtva még meg is sétődött a kutas, hogy apám nevében megmondtam, nem szereti, ha nem ő tankolja a saját autóját.

Meg ez a mennyiért, ez annyira tipikus alja dolog szerintem... Ha én tankolok, akkor teletankolok, az a legjobb a járműnek is.

2023. júl. 2. 20:47
 6/22 anonim ***** válasza:
78%
Egyébként legyél motoros, azokhoz sosem megy oda a kutas, csak ha meg akarja nézni a gépet, meg kérdezni egy-két dolgot róla. :D
2023. júl. 2. 20:48
 7/22 anonim ***** válasza:
42%

"Ha én tankolok, akkor teletankolok, az a legjobb a járműnek is."

Miért is?

2023. júl. 2. 20:49
 8/22 A kérdező kommentje:
Ja értem és illik nekik jatott adni? Olyanok mint a pizzafutárok hogy elvárják?
2023. júl. 2. 20:54
 9/22 anonim ***** válasza:
42%

[link]

Nyilván nem az a tele, amikor a 40-45 literes tankba is több mint 50-et bele lehet tenni, de nyugodtan lehet pisztolykattanásig tölteni. Aki mindig 3-5-10 ezerért tankol, amikor úgy érzi, hogy majdnem üres, az majd fizetheti a szervizköltséget megérdemelten.

Motoromat meg azért tankolom mindig csurig, mert akkor mondjuk a fogyasztást vezetve kb. tudom, hogy mennyi van minimum a tankban, mivel még visszajelző lámpám sincs, nemhogy szintjelzőm, csak a benzincsap, amit megtanultam menet közben tartalékra kapcsolni (vagy szimplán mindig tartalékon hagyom), hogy ne az út szélén álljon le alattam (márpedig hiába tudom a tartalék térfogatát, ahogy döntögetem útviszonyoktól függően is lehet, hogy hamarabb áll le a motor), aztán meg álljak le a murvás padkára ész nélkül önindítózni, csak mert nem voltam vele tisztában a "légyszi kétezerért" tankoláskor, hogy mennyit tud még menni?

Ez a napról napra élés mai világban abszolút elfogadhatatlan változata, hogy "ötezerér' léccíves", nem sokszor használom ezt a jelzőt, de ez tényleg abszolút proli dolog.

2023. júl. 2. 20:56
 10/22 anonim ***** válasza:
39%
#8 Hát, ha még a szélvédőd is lemossa, nyilván. Hogy mennyit kérnek érte jattnak, azt ne tőlem kérdezd. Én a pizzafutárnak sem adok, vagy csak 100 forintot, vagy éppen hogy van apróm. Ha nem tartja elégnek, keressen más munkát. Fagyisnak viszont adtam már 25%-ot is, étteremben meg a kiszolgálás alapján eldöntöm. Én a benzinkúton nem adok jattot, mondjuk nem is veszem igénybe a szolgáltatást, és amúgy is tartom magam ahhoz, hogy minek jattoljak olyanért, amit én is meg tudok csinálni? Fodrásznak is csak azért jattolok, mert jót beszélgetünk, nem azért, mert levágja a hajam, azt én is meg tudom magamnak bármikor csinálni. Egy pizzáért is el tudnék menni a pizzériába és hazahozni. Bezzeg az orvosnak nem jattolunk, pedig a fogamat betömni, vagy a vakbelem kiműteni speciel nem tudom, azért mondjuk hajlandó lennék jattolni.
2023. júl. 2. 20:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!