Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kocsiba a rádiónak a folyamato...

Kocsiba a rádiónak a folyamatos (citromsárga) 12v elszakadt vagy nem tudok mi történt vele, a lényeg hogy nincs, ezért gondoltam hogy helyette behúzok egy újat. előtte inkább megkérdezem, hogy ezt direktbe lejön az akksirol egy biztivel és ennyi, (?)

Figyelt kérdés
vagy kell mást is közbe szerelni?
2023. ápr. 1. 16:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Végignézed hogy az audiorendszered kábelkötege hova fut el pontosan, végigköveted. Az áram ellátás szálai a biztosítéktáblából kell hogy induljanak akkuról direkttbe maximum az utólagosan beszerelt kütyük szoktak menni de azokon kell legyen külön biztosíték foglalat legalább. Ha nem akarod rommá szedni az autódat akkor a biztosítéktáblánál kezdj keresgélni megnézed melyik biztosíték az ami a rádióé és az mögött nézed a szálakat. Ha megvan biztosan hogy melyik az általad keresett vezetékszál akkor azt kiiktatod és helyére bekötsz egy új szálat és azt viszed ki egészen a rádióig ahol szépen betudod már kötni.
2023. ápr. 1. 16:27
 2/2 A kérdező kommentje:
ez egy 2005 ös volvo és az baj vele, hogy direkt úgy csinálták (szerintem) hogy te otthon véletlenül se állj neki, mert az egész autót szét kell hozzá szedni. mindent mindenen átfűztek, gégecsőbe vezettek el, igazából képtelenség szétszedni. ezért kérdeztem, hogy ebbe van e valami különösebb elektronika, mert ha nincs, akkor diszkréten bevezetek egy vezetéket a motortérből és nem megy el rá egy egész napom, hanem fél óra alatt megoldom.
2023. ápr. 1. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!