Ha bontóba leadok autót, de nincsenek meg a rendszámai, akkor helyette a kivágott alvázszámot is leadhatom okmányirodába?
Figyelt kérdés
Azt hallottam ha nincsenek meg a rendszámai akkor a kivágott alvázszámot adják vissza nekem a bontóból és azt kell a rendszám helyett leadni.
Igaz? Tényleg így van?
2023. jan. 20. 19:54
1/6 anonim válasza:
Sőt, Wunderbaumot is, ha előtte legalább három évig a kocsiban volt, kicsomagolva.
2/6 anonim válasza:
Ezeket a baromságokat honnan veszitek? 😅
3/6 anonim válasza:
Hogyne, vagy a sebességváltó kart is le lehet, csak azon mindig ugyanazok a számok vannak: R123456
4/6 Ékezetes billetyűzet válasza:
#3. Nekem csak 5-ig van számozva a váltó. Az baj?????
5/6 anonim válasza:
Hogyhogy nincs meg? Elvitte a cica? Vagy megsemmisült, hivatalból bevonták? Akkor kiváltasz rá egy új párt, annak minden költségével, hogy leadhasd. Vagy valahogy mégis előkerül...
6/6 veterán vas válasza:
No itt kapcsolódunk bele a gyakran olvasható "találtam egy rendszám nélküli autót az erdőben" kezdetű történetbe. ;)
Amúgy, mit kell ahhoz inni, hogy egy ilyen sztorit megálmodj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!