Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az Suzukinál mért ragaszkodnak...

Az Suzukinál mért ragaszkodnak ennyire a "konzervatív" beltérhez?

Figyelt kérdés

A konzervatívat úgy értem, hogy olyan gagyi, öreges. Szögletes gombok, elnagyolt, lötyögős illesztési hézagok, kemény kopogós műanyagot, stb. Ültem már újabb Suzukiban és nem értem erre miért nem figyelnek oda. Egész jó autó lehetne, ha ezen egy kicsit fejlesztenének és jobban odafigyelnének a részletekre. És most nem is a prémium autókhoz hasonlítom, de egy Opel, vagy akár egy Dacia is esetenként igényesebb megoldásokat tartalmaz.

Ez direkt van így a Suzukinál a spórolás miatt? Vagy az idősebb korosztály a célközönség, akik ezt szokták meg a régebbi autókon és szándékosan nem akarnak rajta változtatni?

2023. júl. 1. 19:04
 1/7 anonim ***** válasza:
77%

Pont hogy fiatalos ez.

A fiatalok is ilyenek, unottak és fásultak.

2023. júl. 1. 20:14
 2/7 anonim ***** válasza:
35%

előbb érettségizz, aztán irány a kölekedésmérnöki kar...ot mindenre kapszválaszt..

Azt miért is nem kédezed meg, hogy a szwift karosszériája 2005 óta miért nem változik?

Millió szám eladható ez a már 19 éve gyártott, nagy hasznot hozó dizájn

A japánok nem hülyék. Például 2005 ben megvettem életem legjobb autóját, az akkor legdrágább kétajtós, 1.5-ös automata váltós, alufelnis szwiftet..(GS)

Máig használom, nagyon megérte, ráadásul a belő tér nem recseg, nem szögletes, és tíz légzsák van benne

2023. júl. 1. 20:52
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Hogy minél olcsóbb legyen. Mi nem egyértelmű ezen?
2023. júl. 1. 20:54
 4/7 anonim ***** válasza:
42%
Nekem a Suzuki belterével nincs gondom, inkább a mostani elektromos autókéval, mert szinte minden megszokott dolgot eldobtak, én meg azért szeretem a mutatós műszereket, még ha az LCD-n is van megjelenítve, meg a fizikai gombokat, normális középkonzolt.
2023. júl. 1. 21:21
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
A Suzuki mindig megbízható és egyszerű autókat gyártott ez tény. Nekem is volt, szerettem is. De hallottál már bárkitől is olyat, hogy milyen szép ez a Suzuki! Mert én még nem.
2023. júl. 2. 04:33
 6/7 anonim ***** válasza:
56%

Mert nem mindenki a fejfájást, meg a plüsskárpitot keresi, hanem pl a megbízható, tartós cuccokat, amikkel nem kell foglalkozni, csak működjön.

Az ilyen bugyuta emberek szoktak letolni az utakon, amikor megyek az egyszerű verdámmal, és: nézdmá, nemtellik nekijobbra.

Nem bzmeg, nem kell neki jobb meg mindenki recskázik az autójában, meg zeng hozzá szerelmes ódákat.

2023. júl. 2. 07:36
 7/7 anonim ***** válasza:
*nem
2023. júl. 2. 07:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!