Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan kell egy ilyen autóban...

Hogyan kell egy ilyen autóban váltani?

Figyelt kérdés
[link]
2023. jún. 30. 09:38
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
A 3. képen látszik, hogy nincs váltókar. Valaminek csak kell lenni... de hol van?
2023. jún. 30. 09:40
 2/12 anonim ***** válasza:
80%
Külön venni kell bele.
2023. jún. 30. 09:52
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
A bajuszkapcsolón szokott lenni a mercikben.
2023. jún. 30. 09:55
 4/12 A kérdező kommentje:

Szeretem a poénokat, de ezeken a szánalmas próbálkozásokon azért még elég sokat kell melózni...

Csak egy kérdést tettem fel, hogy hol van az előválasztó. Én is szoktam néha trollkodni, de csak ha valami szellemeset tudok mondani. Ezek az értelmetlen behányások elég kiábrándítóak.

#3-mas, köszi!

2023. jún. 30. 10:09
 5/12 A kérdező kommentje:

Szerintem az a kiábrándító, hogy valaki úgy regisztrál ide, és "használja" (a maga primitív szintjén) az oldalt, hogy azt se bírja felfogni a csökkent értelmi képességeivel, hogy miről szól ez az oldal.

Segítek kicsit, nehogy megterheld magad: Kérdéseket lehet feltenni.

2023. jún. 30. 10:23
 6/12 nemaRendőrség ***** válasza:
24%

A váltó helyén ott van az a köröcske, azt kell csavargatni.

Új kocsikban ilyenek vannak

2023. jún. 30. 10:51
 7/12 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem ez egy teljesen valid kérdés. Egy autóbuz1 kapásból rávágja, hogy a kormánykapcsolón van a váltó az újabb mercikben.

Gúglival jóval tovább tartott volna kideríteni a választ.

2023. jún. 30. 10:52
 8/12 A kérdező kommentje:
10-es, az nem az, (talán valami módozat váltó lehet) a 3-mas mondja jól, a kormányoszlopon van a váltó.
2023. jún. 30. 10:53
 9/12 A kérdező kommentje:

11, igen, ebbe már bele se megyek, mert értelmetlen ilyen debilekkel, de kíváncsi lennék arra a kérdésre, amire a google pontosan megadja a választ.

Biztos meg lehet fogalmazni, pláne németül vagy angolul, de az is biztos, hogy 10-szer annyi idő, mint itt megkérdezni.

Laikusként én pl. a váltó típusából indultam volna ki, nem abból, hogy milyen márkájú az autó. Innentől kezdve legalább 5 fölösleges kérdéssel kezdtem volna a google-on.

Azt nem értem, hogy ki mennyivel van beljebb egy ilyen fölösleges akadékoskodó okoskodással, mint a 4,7,9.

Nem veszi magát észre, hogy ő itt a fölösleges ember.

2023. jún. 30. 11:00
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Fent van a kormány mellett. Olyan mint az index kar csak a jobb oldalon, ami a legtöbben az ablaktörlőt kapcsolja az itt a Mercinél a váltó. Amúgy meg automata, szóval váltani nem kell csak sebességbe tenni.
2023. jún. 30. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!