Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az oktatók számára miért...

Az oktatók számára miért mindig a tökéletes parkolás a legfontosabb?

Figyelt kérdés

Kicsit meglepve látom, hogy az oktatók 90%-a örökösen a parkolással van elfoglalva, arra fektetik a legnagyobb hangsúlyt. Mintha legalábbis a vezetés netovábbja és tetőpontja az volna, hogy mindkét vonal közé miliméter pontosan beálljon az ifjú sofőr.

Jómagam ezt nem kicsit tartom hülyeségnek, mert a közlekedés nem csak a városi vezetésből áll, sőt. Jobb volna az országúti vagy az autópályán történő vezetésre fektetni a hangsúlyt, mert az optimális előzést, egy-két fokozat visszaváltását előtte senkinek nem tanítják... A halálos balesetek pedig inkább ebből adódnak, nem abból, hogy beparkolok tökéletesen két autó közé elsőre vagy sem...

A minap a X. kerületben szólított meg egy oktató, mert a napi forgatagban (több mint ezer kilométert vezetek hetente) egy parkolóba nem hajszálpontosan álltam két vonal közé (ettől függetlenül belül voltam) aztán szerinte még vehetnék igazán pár órát, mert nem megy még a vezetés ahogy kellene.

2023. jún. 27. 20:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Az én oktatóm utolsó hàrom órán tanította a parkolást, rá nem érvényes amit mondtál. A vizsgán pedig egyáltalán nem kértek parkolást.
2023. jún. 28. 08:07
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Mert sokan buknak meg a parkolás miatt
2023. jún. 28. 08:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!