Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan állnak ki az autósok a...

Hogyan állnak ki az autósok a parkolókból?

Figyelt kérdés

Látszik a videóban, hogy egymás seggére vannak állva: [link]

Elég sok horpadt autó lehet ott.

2023. jún. 15. 15:34
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
70%

Külföldön RENGETEG helyen ezzel nem foglalkoznak. Kint a Spanyoloknál pl. koppanástól koppanásig parkolnak. Mindegyik lökhárítója le van horzsolva.

Ott nem kínlódnak a használati cikkeken, nem hívják a 112-őt.

Teljesen más a felfogás. Persze gondok mindenhol vannak.

2023. jún. 15. 15:47
 2/15 anonim ***** válasza:
41%

Ez semmi... látnád Olaszországot :D

Más országban felfogják, hogy egy használati tárgynak nem kell csillognia-villognia.

2023. jún. 15. 16:02
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Ehhez kár volt New yorki felvételt hoznod. És nem is állnak szorosan. Egészen könnyen ki lehet állni. Kicsit hátra tolatsz, akár enyhén jobbra kormányozva. Így a bal eleje már ki is lóg. Majd centimétermenetben szépen tekered a kormányt balra, és már kint is vagy. Ha mégsem, akkor ugyanezt megismetled.

Ezen a téren úgyetlen vagyok, de szorosabban rám állók közül is ki tudom szedni a kocsit.

2023. jún. 15. 16:02
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Tolatóradar és/vagy kamera sokat segít.

Egyébként ahogy 3-as írja.

2023. jún. 15. 16:57
 5/15 A kérdező kommentje:

Aki igényes, az tisztán tartja eszközeit, legyen az autó, tévé, porszívó, rádió stb. Én sem szeretem, ha valamit ellep a sár, a por, a kosz, ha pedig autóról van szó, nem is tesz jót nekik, például hamarabb rohadni kezd.

2023. jún. 15. 17:41
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
hol vannak itt egymás seggére állva ? 3 percig néztem de nem láttam semmi extra dolgot
2023. jún. 15. 19:24
 7/15 A kérdező kommentje:
Akkor nézd tovább.
2023. jún. 15. 19:41
 8/15 anonim ***** válasza:
85%
Én végignéztem. Neked.nincs jogsid, vagy van de nem tudsz vezetni. Semmi problémás részt nem láttam.
2023. jún. 15. 20:18
 9/15 anonim ***** válasza:
61%
#2 Ez egy hozzáállás, nekem speciel más használati tárgyaim is igényesen néznek ki, legyen az töltőtoll, öngyújtó vagy éppen az autóm. Na meg egy totál összekarcolt autóról nem fogom elhinni, hogy minden karc másnak a hibája, hanem elkönyvelem balf*sz vezetőnek és nem is parkolok mellé.
2023. jún. 15. 20:47
 10/15 anonim ***** válasza:
29%

5, 9: majd rájöttök mi a fontos az életben :)

Nekem szinte minden cuccom ütött, kopott, látszik rajtuk a használat.

Mégis boldolg vagyok velük, nem idegeskedem miatta, nem töltök el vele időt, hogy most minden cuccom patika állapotú legyen... felesleges időtöltés.

Azt inkább arra "pazarlom", hogy élvezzem az életet.

2023. jún. 15. 21:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!