Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a tapasztalatotok a zsír...

Mi a tapasztalatotok a zsír új autókkal?

Figyelt kérdés

[link]

Van itt olyan aki 1-2év alatt nagyon sokat ment?

2023. jún. 24. 21:34
 1/8 anonim ***** válasza:

Tavaly cseréltem az akkor 4 éves autómat újra. Se a régivel, se az újjal nem volt semmi gond. Illetve a munkámból kifolyólag elég sokféle új autót vezetek.

Igazából jól el vagyok velük. De tény, hogy vannak olyanok, ahol pl a vészfékasszisztens túl korán jelez, ez néha zavaró lehet.

2023. jún. 24. 21:43
 2/8 anonim ***** válasza:

"Így pontosan lehet látni, hogy a gondot elsősorban a kiforratlan technológiák eltúlzott gyorsaságú bevezetése okozza."

Vagy még inkább, hogy az autóipar baromi sz/r helyzetben van, éves várólisták, leállások stb. így kb. mindenhol kicsit lazult a fegyelem és kitoltak minden sz/rt a piacra, amit jobb esetben nem engedtek volna ki.

Egyébként nálunk már a harmadik céges flotta van éppen forgalomban mióta itt vagyok, 10+ autó, minden szériában 1-1 van, amivel 1-1 számottevő probléma van a használat 4-5 éve (150-250k km alatt)

2023. jún. 24. 21:49
 3/8 anonim ***** válasza:
45%
Jók.
2023. jún. 24. 21:56
 4/8 anonim ***** válasza:
31%
Nincsenek már olyan jók, mint a régiek.
2023. jún. 24. 23:23
 5/8 anonim ***** válasza:
89%

Nem olvastam végig a cikket, de a címet a saját tapasztalatom alapján is meg tudom erősíteni.

Pár éve vettem meg az első vadonat új kocsimat. Előtte egy használt autóm volt. Igaz ezt sem a kínálat aljából választottam. 6 évesen került hozzám. Ezzel 15 évesen, 300.000 km fölött se volt különösebb bajom. Pedig nem őskövület volt. Ez is már modern turbós volt. Mégsem volt vele gondom, a kopóalkatrészek tervezett cseréjén kívül.

Megvettem az újat. Már 1 évesen, húszonpárezer km-rel szanaszét kellett bombázni a motorját, nem is egyszer. Szétesett a vezérműlánc, szétesett a kettőstömegű, gondok voltak az okosfényszóró vezérlésével, stb. Bőven milliós összeg volt, amit helyből a javításokra rá kellett locsolni. Hála istennek, ez még mind garanciából ment. Nekem csak a bosszúság jutott, meg a javítások alatt a buszozás úgy hogy sok milliót adtam ki egy új autóra.

Ezek után újat nem biztos, hogy vennék. Részben a tapasztaltak miatt, részben mert úgy elszálltak az árak, hogy nem tudnám megfizetni.

2023. jún. 25. 07:56
 6/8 anonim ***** válasza:
0%

Lehidalok ettől a szar statisztikától, mindenki ezt nyomatja, de senki sem tudja értelmezni.

Tehát új autóknál az egyik leggyakoribb probléma az infotainment rendszer. Vagyis a tablettel szórakozás. Ezt is problémának veszik. Vagy hogy a vezetéstámogató rendszerek nem olyanok, ahogy a tulaj képzeli. Na ezek mind olyan cuccok, ami régebbi autókban nincs is. És az újakban sem kötelező használni, közlekedni lehet velük.

Ha megnézitek, műszakilag semmilyen komoly hiba nincs megemlítve, tökéletesen lehet gond nélkül közlekedni az új autókkal.

2023. jún. 25. 18:40
 7/8 anonim ***** válasza:

5 vett egy francia fost. Nekem is volt új. Rémálom.

Swift most 10 éves. Schaffhausen

2023. jún. 26. 16:25
 8/8 anonim ***** válasza:
5-nek még az életben nem volt francia autója. És úgy tudja, hogy azoknál inkább az elektronikát szokták szidni.
2023. jún. 26. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!