Plazmaadást szeretnék elkezdeni, max hetente 1x, írnátok tapasztalatokat, dolgokat amire figyelnem kell?
Nem leszel jól először. Izzadás, kimerültség, fokozott folyadék igény. És ha adtál plazmat aznap már nem edzhetsz.
Személyesen tapasztalatom alapján azt mondhatom, hogy nem rendelkezem jó fizikummal, így elég megterhelő a folyamatos plazmazas. És olyan könyök hajlatod lesz tőle, mint egy herkasnak.
Oda menj, ahol a legtöbbet adják most. Néha ha megvagyok szorulva akkor megyek, kb évi 5-6alkalommal már csak.
Gondolom már te is elkepzelted magad a hősök falán, hogy 200-at simán leadsz majd, de 10alkalom egy fordulópont lesz.
Vaspótlásra mindenképp ügyelj, mert kizárhatnak egy időre alacsony haemoglobin szint miatt.
Ha csak a táplálkozásodból nem tudsz elegendő mennyiséget bevinni, keress valami vaspótló étrend kiegészítőt.
Én első alkalommal majdnem elájultam,de rögtön ott voltak körülöttem és segítettek:Rendbe hozták a vérnyomásomat.
Utána már semmi gond nem volt,fáradtság sem.Szóval előtte a kajálásra és víz fogyasztásra érdemes figyelni,nehogy úgy járj,ahogy én:)
Pár nap amíg a plazma újra termelődik,szerintem nem érdemes egyből lecsapoltatni,mert akkor a szervezet folyamatosan csak újratermel,jó ha van ideje közben pihenni is.Legalább 2-3 hetet szerintem érdemes kivárni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!