Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 2010 körüli Kia Ceed mennyire...

2010 körüli Kia Ceed mennyire megbízható autó?

Figyelt kérdés

[link]

Árban is elég jó, de kíváncsi vagyok, hogy mennyire megbízható.

Vagy inkább egy Toyota Corolla-t vegyek ennyiért ha a rendelkezésre állás a szempont (esetleg más típust)?

2023. jún. 24. 14:24
 1/5 anonim ***** válasza:
2023. jún. 24. 14:29
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ezt az 1.4-et vezérlés problémák érintik ha jól tudom. 1.6 dízelt ajánlanám, ha nem 5-10 kilométerekre lenne beindítva, hanem jellemzően hosszabb utakra volna használva.
2023. jún. 24. 14:59
 3/5 A kérdező kommentje:

#2: Az a baj, hogy vegyesen használnám. És simán benne van a pakliban, hogy 2 hónap múlva munkahelyet váltok és nem fogok ingázni hanem a városban használnám.

Na akkor ennek fényében mit válasszak?

2023. jún. 24. 15:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Báttya elolvastad a cikket amit az 1es linkelt?
2023. jún. 24. 15:36
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Az 1-es cikkét tudom erősíteni,kb 3 éve vett anyum egy ilyen Cee'd-et 1.4-es motorral,autószerelő rokonunk is eljött átnézni de amióta nálunk van irdatlanul eszi az olajat.Volt hogy 1000 km alatt rá kellett tölteni,most talán másik olajjal kicsit jobb de így is utána kell tölteni.

Azt hozzáteszem hogy bénàk voltunk mi is mert kereskedőtől vettük pont 2 millióért tehát kínálat,külföldi 0 előélettel.

2023. jún. 24. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!