Seat Cordoba 2006 körüli modelekről mi a véleményetek?
Hát nem tudom. A Swiftnek is már minden baja volt, legutóbb sokat kellett költeni rá, mert hibás volt valamelyik lengéscsillapító, aztán 2 kerék is kilyukadt, a múlthónapban szélvédőt és hátsólámpát cseréltem, mert mindkettő meg volt repedve.
Inkább már lepasszolnám ezt kb 120ezerért, végülis motorikusan jó, talán még munkásautónak jó.
Esetleg VW Golf 4?
Mint egy 4es golf ez ugyanaz
Lamdaszonda hibák, küszöb rohadás,sárvéső rohadás, gyújtó trafó hiba.. ajtó zár hibák
Szerintem túl vannak ezek árazva. A golfról meg ne is beszéljünk, 800-900 ezer alatt szopóroller lesz. 1 millióért 2008-as autót veszünk, nem egy tetves 4 es golfot rohadó sárvédőívekkel.
Ja és természetesen hiába 2006 os egy seat, a beltere kb 2 ezres év körüli.
Igen most beugrott a fiat punto 2 is, mennyi a fenttartása?
#7 azt nem írom le, mennyi a fizetésem, de anyit mondok, hogy 200-300 között
200-300 ezer forint közötti fizu egyáltalán nem számít kevésnek, max Pesten és környékén. Én 200 ezret keresek, talán picit többet, és első autó egy mk1 es focus lesz, de mk2-őt is beadhatnék simán.
A 2-es puntó tök jó választás lehet. Vagy akár ford fiesta, skoda fabia, g astra. Suzuki után ezek is tök jók.
1.4-es motort mindenképpen kerüld el, az csak a g astrában jó.
De mást ne vegyél se 1.4 benzines motorral se 1.4 pd tdi-vel.
Ha ezekből benzinest veszel, és nem a kínálat aljáról, akkor semmilyen javítás úgymond nem ver földhöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!