Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az autókba az érintőképernyőt...

Az autókba az érintőképernyőt a gyártók vagy a vevők erőltetik?

Figyelt kérdés
2023. jún. 21. 13:30
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A gonosz érintőképernyőgyártók.
2023. jún. 21. 13:48
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Bizonyos funkciokra jok, ahol nagyon bonyolult lenne mindent kigombozni a muszerfalra. De pl. az ulesfutest erintomenube eldugni a legnagyobb faszsag.
2023. jún. 21. 13:50
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Tyúk vagy a tojás, ez a trend, vannak, akik igénylik, ezért a gyártók elkezdik belerakni, aztán mivel ez van a piacon, ezt veszik az emberek, ami miatt a gyártó azt látja, hogy erre van igény és így tovább. Így működik a kereskedelem pár ezer éve.
2023. jún. 21. 13:57
 4/7 anonim ***** válasza:
49%
Beletesznek minden sz@rt, hogy jó sokat fizessél.
2023. jún. 21. 14:55
 5/7 anonim ***** válasza:
74%
Furgont kell venni, azokban csak sima rádió van.
2023. jún. 21. 16:03
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát én még nem láttam olyat, hogy a vevő beront egy gyárba és pisztolyt tart a tervek fejéhez, hogy már pedig oda érintőképernyőt kell tervezniük.

Amúgy nekem nincs semmi bajom az érintővel. Igaz, ha nem muszáj én se tapizom, mert nem szeretem utána törölgetni az ujjlenyomatokat. Szerencsére a legtöbb funkció az én autómban elérhető külön fizikai gombokkal is. Így a kijelzőhöz tényleg csak akkor nyúlok, ha muszáj.

2023. jún. 21. 16:09
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez olyan, hogy a navigációra jó az érintőkijelző, és ha már ott van, akkor bele lehet integrálni egy csomó más dolgot, mint a zene, telefonhívás, stb.

Ettől függetlenül az alap dolgokat, mint fűtés, stb jobb lenne ha megtartanák fizikai gombnak.

2023. jún. 22. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!