Skoda fabia 1-en tényleg az első lengéscsillapító cseréhez az egész futóművet szét kell szedni, ahogyan az autodok videójában is van?
Figyelt kérdés
2023. jún. 21. 08:29
11/16 A kérdező kommentje:
Én a belsőhöz nem nyúltam,pláne nem csavarokhoz. Mégis kijöhetett.
2023. jún. 21. 15:39
12/16 anonim válasza:
#11 Persze, mert ha a külső csuklót nem kötöd ki a helyéről és elkezded úgy rángatni mindenfelé, akkor a belső csukló is szét tud csúszni. Olyan is van, amelyiknél az ilyen rángatástól kicsúszik a belső csukló a váltóból és szétfolyik a váltóolaj (PSA vagy Renault volt ilyen).
Lényeg a lényeg, ezért kell kikötni a külső féltengelycsuklót. Ha be van rohadva és te nem tudod kiszabadítani, akkor marad a szerviz. Van az a pont, ahol el kell fogadni, hogy otthon szakértelem és megfelelő felszerelés nélkül nem lehet mindent megcsinálni.
13/16 A kérdező kommentje:
Igen, de most már ez van. Valahogy vissza tudom majd rakni ugye?
2023. jún. 21. 18:41
14/16 anonim válasza:
3# Megnézném hogy mindezeket megcsinálod két óra alatt. Elég lenne az egyik oldal, még az sem menne.
15/16 A kérdező kommentje:
A helyzet, hogy a külső gömbcsukló ugrott szét a porvédő alatt . Valaki tud segíteni?
2023. jún. 22. 08:51
16/16 A kérdező kommentje:
Szerelő lett a vége.
2023. jún. 22. 12:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!