Lengéscsillapító?
Ez is inkább rossz uton hallatszik.
Ezek a cserék mennyibe vannak? Most lesz műszakis az auto, ezt leszámítva patika állapotba van kívül-belül. Nem sajnálom az autora a pénzt, de most lesz a párommal az esküvönk és azé na nem mindegy mennyi megy el az autora
Maga az alkatrész nem vészesen drága, de elég macerás kicserélni, mert ki kell érte venni a lengéscsillapítót, meg szét is kell szedni, ahhoz meg kell rugóösszenyomó, ami nem mindenkinek van otthon a garázsában.
Ha nem lenne műszakis akkor is meglenne csináltatva. Mindenem ezaz auto, nagyon vigyázok rá. Tavaly kapott alváz és üreg védelmet is, mazdához képest semmi rozsda nincs rajta, évente kezelve van rajta az is.
Csak érdeklődök mi lehet a baj, mennyi lesz stb. 3 napja jött ki rajta, azóta nem is vezettem, ne h nagyobb baja legyen, és hétfőn megy a szerelőhöz :)
#4 Egyenlőre csak tipelgetés van, hogy mi ment szét. Az 1-es is leírta, hogy neki a lengéscsillapító halt le, és az adott kopogó hangot, egy első Unixos úgy indul, hogy 22-ezer. Persze lehet venni a neten olcsóbban, de a szerelő ezt fogja betenni, és ennyiért, nem fogja a kedvezményét átadni. Ezen felűl pedig ugye illik párban cserélni minden futóműalkatrészt, erre jön rá a munkadija, ami 20-25 ezer forint/óra már, illetve bármilyen megbontás után el kell vinni az autót futóműállításra, annak is van egy dija.
Nekem 5 éve ugyanígy kopogott a Skodám, és röhely, de átment műszakin, másnap egy szatyor alkatrésszel vittem a szerelőhöz. Két toronycsapágy, lengőkarszilent, kutyacsont meg pár apróság, ez 65 ezer, plusz még 30 volt a munkadij, és mint írtam 5 éve. Most azért kicsit drágább az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!