Milyen autót ajánlanátok, aminek strapabíró a felfüggesztése?
Sajnos elég sokat járok olyan utakon amelyek elég botrányos állapotban vannak, főleg csepel és környéke, szenvedtem sajnos már itt defektet és tengelytörést is amikor nagyobb tempóval (50-60) jött szembe az útdefekt, úgyhogy valami olyat szeretnék, amivel nem kell minden huppanónál meg göröngynél aggódnóm hogy most mi ment tönkre.
Az is igény lenne, hogy azért autópályán a 130-at meg tudja ütni, de preferálnám, ha a fordulattól nem lenne iszonyat zajos az utastér, bár ez másodlagos. Ami autókat eddig néztem sajnos vagy nem győztek meg arról hogy megfelelő lenne a felfüggesztésük(pl 8-as golf), vagy árkategóriákkal magasabb volt.
Olyan 1,5-2M környékén volna a keretem a vásárlásra, a tippeket előre is nagyon köszönöm.
Ha úgy vezetsz, hogy 50-60-nal veretsz át a kátyúkon, akkor tényleg valami terepjárót érdemes venni. Amúgy az a megoldás, hogy körültekintően kell vezetni, kikerülni az úthibát, vagy lelassítani.
Én nem vallom azt, hogy a német autók tükör aszfaltra lennének kitalálva, legalábbis ezt egyáltalán nem tapasztaltam. Talán néhány prémium komplex, soklengőkaros futóműve lehet költséges hosszútávon, de az egyszerűbb felépítésűekkel nincs sok gond, jó minőségű anyagokból vannak összerakva. A családi autók tapasztalataiból kiindulva a japán autók kényesebbek (Suzuki, Mitsubishi). Sok VW csoportos autó volt és van a családban, és nem sok törődést igényelt a futóművük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!