Szabad mosni a kerék mögötti felfüggesztést?
Figyelt kérdés
Én havi 1x szoktam kocsit mosni. Fújok habot majd nagynyomással le szoktam mosni a kerék fölül elérhető részeket. Kb 5 mp/ kerék ideig nyomom oda a vizet2023. jan. 5. 21:02
1/6 anonim válasza:
Ma szerintem mindenki mosta, aki ment a marha nagy esőben....
2/6 A kérdező kommentje:
Eddig én is mostam, de most néztem pár műhelyprn videót és mindig mondják hogy egy ott lévő gumi tönkrement.
2023. jan. 5. 21:07
3/6 anonim válasza:
A féltengelycsukló porvádője. Lehet hogy egy 100+ ezer km-t futott kocsinak még a gyári féltengelyének gumiharangja. Szerinted mit érdekli azt némi mosás? Amikor egy-egy tócsánál kapja a pofájába nem csak a vizet, hanem a sarat, kavicsot is esetleg.
4/6 anonim válasza:
szabad mosni. Ha esőben autópályán hasítasz, pont ugyan az.
A mosó egy perc, az autópálya meg több óra is lehet.
5/6 anonim válasza:
Aha, és a gumi a csapvíztől ment tönkre? :D
6/6 anonim válasza:
Persze, hogy szabad. Ha a mosástól menne szét, akkor az első esőnél is szétmenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!