Az ilyen hónaljszellőztetős Chopperek milyenek hosszó távon?
Figyelt kérdés
Nekem mindig Sportos vagy túramotorjaim voltak, sosem próbáltam milyen egy ilyen motor, de el nem tudom képzelni, hogy kényelmes lehet fejmagasságban fogni a kormányt vagy még magasabban.2023. jún. 19. 22:00
1/7 anonim válasza:
Hosszú távon karzsibbasztó, valóban, de azt is tegyük hozzá, hogy ezeknek olyan kicsi a tankja, hogy hosszabb úton is gyakran kell tankolni, az pihenő. Az én nakedemre is sokan panaszkodnak, hogy töri a feneküket az ülés, én ezt sem értem, hát 200 km-enként meg kell állnom tankolni, 200 km-t meg simán kibírok.
2/7 anonim válasza:
Ezeket nem hosszú távra veszik , hanem csak hobbinak .
3/7 A kérdező kommentje:
Na jó, de ültem olyan motoron is, amivel 20 km is sok volt. Még nem próbálta, de a tippem az, hogy fejvona felletti kormánnyal szintén ez lenne.
2023. jún. 20. 08:35
4/7 anonim válasza:
#3 Próbáld ki, ha van rá lehetőséged. Egyébként nem véletlen, hogy ha megnézed akár az Easy Ridert, nem két kézzel fogják a kormányt. A múltkor az M7-esen láttam két rendőrmotorost, akik a bal kezüket a combjukon pihentették végig, sőt, autóban én a jobb combomon tartom a jobb kezem.
A válladnak kicsit kényelmetlen egy ilyen chopper, de ugye nem kézzel kapaszkodunk a motorba, tehát annyira nem megterhelő. Akinek egészséges a rotátorköpenye (mert mondjuk fekvőtámaszozik fekvenyomás helyett), annak középtávon nem lesz baja a choppertől.
5/7 A kérdező kommentje:
Sajnos nem nagyon van most lehetőségem, max ha bérelnék valahol. nekem egyébként az ilyen normálisabbak jönnek be, aminek lejjebb van, csak a munkahelyen láttam egyet amivel épp indultak, akkor gondolkodtam el rajta, hogy vajon jó érzés lehet-e.
2023. jún. 20. 12:42
6/7 anonim válasza:
#5 Biztos feelinges. Én pl. úgy választottam motort, hogy körlámpás legyen és ne szürke. :D Nagyon hesszelés lehet egy ilyennel végigzúzni egy poros, kihalt országúton.
7/7 anonim válasza:
Szarok. Látványosak, cserébe kényelmetlen vele utazni, kanyarodni, stb. Csak kényszerből mennek vele viszonylag hosszabb utakra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!