Mennyi pénzbe kerül körülbelül letenni a jogosítványt, ha netán minden elsőre sikerül?
Volt sulimnál a vezetési óradij 10 ezer forint. Ugye 30 óra az alap, vagyis 300 ezer.
Alapoktatás 9 óra
Városi vezetés: 14 óra
Országúti vezetés:4 óra
Éjszakai vezetés: 2 óra
Hatósági forgalmi vizsga:1 óra
Kresz elmélet, vagyis hozzáférés ez eTitanhoz 60 ezer forint+ 4600Ft a vizsga.
Forgalmi vizsga 11 ezer
EÜ vizsga ha kell 15500Ft
Vagyis összesen 391100Ft,
De valahogy nemnagyon olvasni olyant manapság, hogy valakit az alap óraszámmal elvittek vizsgára.
#7 Sajnos ez szabadáras lehet, mert én is tavaly csináltam a kolátlan A-t, és ennél a sulinál már akkor is 50 ezer volt, míg olvastam, hogy van ahol 30.
Itt a suli árlisjája, magad is láthatod, hogy sajnos 60 a B elmélet , ezért is írtam úgy, hogy a volt sulimnál ennyi, máshol lehet olcsóbb. Amúgy Fehérváron nem is ajánlom őket , mert drágák is és nem is értik a dolgukat motoros oktatás terén, csak vigyázni kell, mert több suli is velük csináltatja a gyakoltai oktatást. Olyan a szervezés, hozáállás, hogy majd 1 év volt mire meglett a jogsim. [link]
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!