Mennyi pénzbe kerül körülbelül letenni a jogosítványt, ha netán minden elsőre sikerül?
Figyelt kérdés
2023. jún. 12. 18:10
11/30 anonim válasza:
Nekem idén 598 ezer Ft volt, minden elsőre sikerült, mondjuk tény hogy nem 30 órát vezettem hanem többet, de szerintem nagyon ritka amúgy is ha 30 óra elég és a km is kijön
12/30 anonim válasza:
#9 Aktuális árak a téma, nem az, hogy te 8 éve mennyiért vizsgáztál. Én is írhatnám, hogy 1993-ban 13 ezerből csináltam a B és C kategóriát, de attól még nem lesznek olcsóbbak a mostani árak.
13/30 anonim válasza:
#9 Nekem meg már 2011-ben is majd' 200 plusz 6 órával, és akkor?
14/30 anonim válasza:
Egyébként a "netán minden elsőre sikerül" margójára, mivel már rutinvizsga nincs, 4600 Ft a KRESZ vizsgadíj, 11000 + óradíj a forgalmi, szóval nem az fogja megdobni a költséget, ha nem elsőre sikerül.
15/30 anonim válasza:
#14 De az igen, hogy forgalmi vezeténél, pár órát kapásból vetetnek bukás után, és mivel 8-10 ezer az óradij, és azt mondja az oktató, hogy még kéne 8 pótórát venned az mindjárt 64-80 ezer forint+ a vizsgaóra az még további 8-10 ezer és a vizsga 11, tehát a forgalmivizsga mindjárt 101 ezerbe is fájhat egy bukás után.
16/30 anonim válasza:
#15 Mi az, hogy vetetnek?
Miért mondaná azt egy oktató, hogy kell még 8 (!!!!!!) pótóra? Tudtommal a legelső vizsgára akkor bocsátanak, amikor át kéne tudni menni. A pótóra max a tanulónak megnyugtató, hogy a következő vizsgáig is gyakorol, na de 8 órát? Ha meg is bukik, 2 hét múlva csinálhatja újra. Ha kell még neki 8 óra, ne engedjék vizsgára. Ahol én csináltam, ott nem is engedtek.
17/30 anonim válasza:
#16 Én motoros rutinon az első alkalommal buktam, és utána 10 órát vettem a második vizsga előtt, az sem olyan sok 5 alkalom, mert ugye egyszerre 2x50 percet vezet az ember. Az is kapásból 80 ezerbe fájt tavaly. Amúgy csak írtam egy óraszámot, hogy 8, nem tudom mennyit szoktak ilyenkor még pluszban venni, gondolom tanulón múlik.
18/30 anonim válasza:
Brutális lett az ára. Hihetetlen...
19/30 anonim válasza:
#17 Én motoros rutin előtt 38 órát vettem, és nem is engedtek volna vizsgára, ha nem tudták volna, hogy tuti át kell mennem, ha vezetésre alkalmas állapotban vagyok.
20/30 anonim válasza:
#19 Az egy dolog, hogy az oktató csak akkor jelent le a vizsgára ha úgy látja alkalmas vagy rá, de ettől még buknak az emberek és veszik a pótórákat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!