Először látható, majd kitakart rendszámmal hirdetés? Mi szólhat mellette?
Szoktam figyelni hahun X típusokból az eladó példányokat, és pár napja egy furcsa jelenségre lettem figyelmes:
Nagyjából fél éve hirdetnek egy autót, eddig nem kelt el. Többször feltették már a hirdetést (vagy mindig újra aktiválták mert ugye 90 nap után lekerül magától), most megint felkerült a hirdetés az adott autóról, teljesen ugyanazzal a leírással és ugyanzokkal fotókkal, egy változás ezúttal viszont van: most kipixelezték rajta a rendszámot.
Mit tippeltek, emögött a hirdetési "stratégia" mögött mi állhat? Ciki a tulajnak, hogy már ennyi ideje nem ment el az autó? Vagy más oka van? Kíváncsi vagyok.
Szerintem semmi, csak láthatta, hogy mások így tették fel, és akkor gondolta ő is kitakarja.
De gondolkodhatnék negatívan is, mert anno a becsületes neper beszélt az óratekerésről, hogy volt olyan autó ami hónapokig nem kelt el, mert 400 ezer volt benne, majd miután visszatekerték, elkelt 1 hét alatt. Most a rendszám hiányában nem tudják csak úgy Online lekérdezni, és akár vissza is tekerhették az óráját, persze attól még telefonon megkérdezhetik az azonosítót. Kérdés, hogy az hírdetésben változott-e az óraállás?
Lehet, még a banké, hitel van rajta.....vagy már foglalás.
Az ürge meg már elmagyarázta 1 milliószor, gondolja így majd kevesebbszer kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!