Azon autóshirdetéseket amelyek régóta fent vannak, nagy ívben kerülni kell?
Ez a Scirocco hirdetés még jóég tudja mióta van fent. Szerintem ezért a pénzért tök jó vétel ahhoz képest, hogy átlag 3,5-4 millióban mozog a kínálat és azok is marha régóta vannak fent a joautok-on.
Illetve pár hete láttam ezt a MINI-t azt gondoltam, hogy mivel dízel (Toyota motoros szóval nem a híresen megbízhatatlan MINI motor) így gyorsan megveszik de azóta is fent van.
Viszont nemcsak ilyen speciális autókra jellemző ez, hanem olcsóbb kommersz autók között is sok van ami régóta hirdetés alatt áll.
Másrészt meg Skoda Fabia-ra állítottam be hirdetésfigyelőt és egy 2007-es 90 ezret futott 1.4-est 1 millióért már 1 nap után elvittek, mert lekerült a honlapról.
Elmondható végül is, hogy csak azokat érdemes megvenni, amelyekről érződik, hogy bármikor elvihetik míg a régóta fent lévő használt autókat ajánlott nagy ívben kerülni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!