Joautok.hu-n és hasznaltauto.hu oldalakon miért nincs feltüntetve mikor lett felrakva a hirdetés?
Ez elég fontos információ lenne, mert nyilvánvaló, hogy a hosszabb ideje fent lévő autókat nem véletlenül nem vitték el (mert egy rakat hulladék).
Szeretném mindig látni a friss hirdetéseket, mert mindenki arra szokott lecsapni.
Autóvásárlás előtt állok és szeretnék jó döntést meghozni és nem egy régóta parlagon álló roncsot megvenni.
#3: Arra akartam kilyukadni, hogy a friss hirdetések közül a valóban jó állapotot tükröző autókra gyorsan lecsapnak és 1-2 nap (durvább esetben 1-2 óra) alatt el is adják az autót és lekerül az oldalról.
Nyilván én is ezekre szeretnék vadászni.
Az már egyszer igaz, hogy nem sok fejlesztés lenne. Kiíratják a hirdetés rekord timestampet a felületen és ennyi. Ezek szerint a hahu azért nem teszi ki, mert feleslegesnek tartja. A hahu magyarország legnagyobb és legrégebbi autóhirdetési oldala, ezért csak tudják hogy mik a keresési szokások.
A valóban jó állapotú autókat ahogy jellemezted kereskedők figyelik egész nap. Sok kereskedő. Nagyon nehéz megelőzni őket. Aminek jó az ára, azért már reflexből emelik is a telefont és fél órán belül már ott vannak, fizetnek és elhozzák. Utána már az újabb kereskedő hirdeti, 20 százalékkal drágábban.
A jóautók.hu-ról most hallok először, nekem egy pályázati pénz lenyúlós prodzsektnek tűnik az alján látható infók alapján. Nem is tartom több szóra érdemesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!