Miért ilyen olcsók a Facebook Marketplacen meghirdetett autók?
#1. Erre nem gondoltam, köszönöm!
Felhívtunk egyszer egy ilyen eladót, és nagyon jó áron számította volna be a mi autónkat. Sokkal magasabbra értékelte, mint amennyiért el tudnánk adni. Ott hogy éri meg neki?
#3. Értem, köszönöm szépen!
Akkor marad a magánszemély vagy kereskedés!
A kereskedok nagyon olcson veszik az autokat. Ha meghirdeted az autodat 1 millioert akkor tuti hogy felkeres egy kereskedo hogy ad erte 700at. Kicsit kitakaritja, felpolirozza, kipofozza es meghirdeti 1 millioert.
Gyakorlatilag egesz nap a hasznaltauto hirdeteseket lesik es latatlanba tesznek ajanlatot az autora. Meg sem nezik ha nem engedsz az arbol mar telefonon.
#5. Köszi szépen!
#6. Igen, azt látom, nem is mertük még megnézni egyiket sem. Egyszer hívtuk egyiket, de végül nem lett az üzletből semmi. Csak furcsa, hogy ilyen olcsón tudnak autót eladni. Illetve, hogy viszonylag magas áron számolta volna be a miénket. Nem értettem, hol éri meg neki?
#9.
Akkor megcsinálják annyira, hogy működő képes legyen és ennyi? Eladják potom pénzért, a vevő meg szívjon, ha gond van. Király!!! 😡
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!