Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Napi használatra, hosszútávra...

Napi használatra, hosszútávra 30+ éves autót érdemes még megvenni?

Figyelt kérdés

33km-ra van a munkahelyem, tehát ez összesen napi 66 km ingázást jelentene.

Mercedes W124 vagy Mercedes 190D közül választanék

2023. jún. 9. 23:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
80%
Nem. Túl van hype-olva ez a téma, ezeket a Merciket a legtöbben már 10-15 éve lecserélték, nyilván mert annyira jók... Pontosabban full rozsda az egész, még az is, amelyiken nem látszik. Napi használatra nem alkalmasak.
2023. jún. 11. 11:17
 12/18 A kérdező kommentje:
A Mercedes 30 évesen is Mercedes
2023. jún. 11. 14:24
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen. A Lada is 30 évesen is Lada. Kérdés hogy elérsz e vele minden nap a munkába.
2023. jún. 11. 14:36
 14/18 anonim ***** válasza:
Nekem 31 éves a Mercedes és elérek vele bárhova :D
2023. jún. 11. 15:16
 15/18 anonim válasza:
100%

29éves opel astra a férjem munkába járósa. Hétvégente jön haza 250 km össze, tehát havi 1000 km. Erre azt mondta nem vesz jobbat, csaj , hogy szívja a nap. Bármi elromlik rajta párezer ft-ból megvan. Míg asz én pözsóm, ha ránéznek alapjáratom 50 ezer. Most vár kettős tömegű cserére, 450ezer. Az opelnak most a kasztniázsa volt a "drága" 70 ezer. Míg az enyémnél 1 db küszön volt 130 ezer...

Egy miatt félek, ha neki megy egy arrogáns nagysebességú erős autó, az opelből nem lesz semmi. De mi garantálj,a hogy a pözsóból is kiszálunk....Nyilván lehet az esélyeeket latolgatni. az opel sosem hagyta cserben, ráadásul a szerelőnk (még a régi korból való) nagyon szívesen bütyköli. Ellenben az enyémet ha viszem, azonnal bankot látnak bennem.....

2023. okt. 5. 12:00
 16/18 anonim ***** válasza:

70 ezres lakatolás? :D :D :D :D

Na az biztos minőségi :D :D :D

2023. okt. 5. 19:02
 17/18 anonim válasza:

Mert szerinted az áron múlik?? Tudok neked olyan hitvány elvileg "minőségi" munkát mutatni. El ne képzeld, hogy csak az a jó, ami arany árban van. Csak egy 30 éves autóhoz ért a régi kor ember, míg a mai új szerelők...hagyjuk. Be tudom mutatni a pl 200 ezres puccos helyen szerelt klímámat. Okádék munka, sok hibával.

De látom , te sem a 60-as korosztály vagy....

2023. okt. 5. 19:48
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem mondtam hogy ami aranyárban van az jó, de hetvenből te nem lakatolsz ki egy kocsit az tuti.. az anyagár több ennél..
2023. okt. 5. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!