Maximum hány éves autót vennétek napi használatra?
A napi használat azt jelenti, hogy minden nap elviszed a gyereket a 2 kilométerre levő oviba vagy azt, hogy az ország - vagy akár Európa - különböző pontjain levő telephelyekre perc pontossággal kell odaérned fontos üzleti megbeszélésekre?
Mert aki a járást/megyét sem hagyja el soha annak nem nagy kockázat, ha néha napján lerobban alatta az autó, neki egy 30 éves Swift vagy Punto is kielégítő, de a napi használat nekem azt jelenti, hogy minimum éves országos autópálya matricát is megveszed rá alapértelmezetten, arra meg legfeljebb 8-10 éves autó való.
Nem az auto kora szamit hanem az allapota.
Kb 15 eves autot vennek es max 25 eves koraban lecserelnem.
Nekem fontos a felszereltseg is. Legyen benne klima, elektromos ablak, kozpontizar, szervo, legzsakok
Ha tehetném akkor mondjuk az 1910 körül gyártott modellek közül választanék. Nincs annyi pénzem. Tízszer annyit ér mint ami most jött ki a gyárból
Miértjét jól leírták előttem
"Teljesen mindegy, ez a kor nézése talán még a km-nél is nagyobb önámítás.. Állapot!"
Ezt az állapot témát kezditek már túltolni amúgy.
Komolyan itt mindenki előadja, hogy 35 éves 530.000 km-es autót kell keresni,mert ha jól átnézeted akkor lehet, hogy jobb mint egy 7 éves autó 90.000 km-el. Aztán ahhoz képest meg úgy rugdossátok át a 20 éves kotláitokat a kötelező műszakikon.
Arról nem beszélve, hogy a mai világban vannak olyan extrák, amiket egy átlag ember is már elvárhat egy autótól. Így muszáj szépen lassan fiatalabbat venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!