Nem. Eltekintve attól, hogy ennyi ingázásra minek neked Mercedes, az ilyen korú autók korábbi tulajok hozzáállásától függő mértékű pénztemetők. Nem csoda, hogy az afrikaiak vásárolják fel 25-30 éves világból is kivisz japán autókat, európai embernek ezek már egyszerűen nem kellenek. Max. akkor vennék 30 éves autót (de akkor sem Mercit), ha nem lenne normális autóra pénzem, nagyon kéne, és tudom, hogy rövid távon (max. pár év) le tudom cserélni normálisra.
2023. jún. 9. 23:53
2/18 Pszichológus atya válasza:
Persze, gondolom ruhából is a '80-as években gyártott fazonokat hordod, a telefonod is valami Motorola DynaTAC féltégla kihúzható antennával és ezt a kérdést is Commodore64-ről írtad.
Már az albánok is elkezdték lecserélni ezeket a szar öreg Merciket Skodákra, Daciákra meg Fiatokra, miért te akarsz lenni az utolsó balkáni szamár aki a háromágú horogkeresztes kultusz vakhitű követője?
2023. jún. 9. 23:57
3/18 anonim válasza:
Máááá megint a Mercis kérdező.
2023. jún. 10. 00:29
4/18 A kérdező kommentje:
Azt olvastam, hogy ezek még nagyon megbízhatóak, jobbak a W210-esnél. A W210-esen
2023. jún. 10. 00:38
5/18 anonim válasza:
Nem, 15 max 20 évesre tenném a határt, afölött már bármi történhet bármikor.
2023. jún. 10. 00:42
6/18 anonim válasza:
#4 Írni bármit lehet. A '96-os Corollánk is egy iszonyatosan megbízható, jó autó volt, mindhárom fiam azt hajtotta frissjogsisként, megtanultak vele közlekedni, de amikor már évek óta tudtam, hogy egy komolyabb koccanást drágább lenne javíttatni rajta, mint amennyit ér, gyorsan eladtam, és vettem egy modernebb, öt embernek komfortosabb autót, aminek nem ötsebességes a váltója, van benne ABS és tempomat, meg ilyenek. 6 éves korától vagy 15 évig megvolt, de nem tűnt logikusnak tovább hajtanom.
2023. jún. 10. 00:54
7/18 anonim válasza:
Idén lesz 34 a napihasználósom. köszöni szépen jól van, működik, nagyjából mindene rendben. ja, nem német :D :D
2023. jún. 10. 02:04
8/18 anonim válasza:
Ha patika állapotút veszel ot rendszámmal akkor oké. De alkatrészt már nem kapsz minden sarki boltban.
2023. jún. 10. 07:51
9/18 anonim válasza:
Bírom amikor a "szakik" írnak 😀
Dögivel van hozzá alkatrész. Utángyártott is, bontott is de még gyári új is!!!
Nekem 190D 2.5 van és sokat használom. Kiváló járgány.
Keveset fogyaszt, rohadt kényelmes, jó vezetni, fillérekből fenntartható.
Persze én még 10 éve vettem, akkor nem volt még ilyen brutális ára egy jó állapotú példánynak.
2023. jún. 10. 10:41
10/18 anonim válasza:
Ingázásra vennék egy jó ezres swiftet, fémpénzből fent lehet tartani..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!