Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tényleg van igény ekkora...

Tényleg van igény ekkora hűtőrácsokra, vagy csak néhány gyártó képzeli ezt?

Figyelt kérdés
Persze van okuk rá, mert azokat a kocsikat is megveszik, és talán tetszik is a tulajdonosaiknak, de nem biztos, hogy ez szempont volt a vásárlásnál. Szükség biztos nincs rá, legalábbis közepes teljesítményig (nem vagyok szakértő), hiszen szerencsére más gyártók kezdenek áttérni a modernebb megjelenésre, és a vékony hűtőnyílásokra, amik már 50-60 éve is elegendőek voltak, csak akkor sem sok gyártó mert kockáztatni. Persze szép, nem kétlem, csak ha nincs igazi funkciója, szerintem kissé nevetséges.

2023. jún. 4. 09:45
A kérdező szavazást indított:
Szerintem jelentős igény van rá
Szerintem nincs rá jelentős igény
13 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
67%
Ezt a kerdest meg egy gepeszmernok se tudna megvalaszolni. Csak egy olyan mernok aki a gyarban dolgozik es ezt szamolta ki.
2023. jún. 4. 09:47
 2/7 anonim ***** válasza:
Ez abszolut izles kerdese. Szerinted nevetseges, a dizajnerek szerint meg nem az, az adott markat megvasarlok szerint se. Mivel te nem vasarolsz ilyen autot, a velemenyed irrelevans.
2023. jún. 4. 10:20
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te a finggal boxolsz.
2023. jún. 4. 10:46
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A piacot az igény formálja. Ha így néz ki a piac, akkor ezt diktálja az igény. Az autó nem neked lett tervezve.
2023. jún. 4. 11:11
 5/7 anonim ***** válasza:
eu piac olyan mint az kínai kukiméret ( picike ) , kínai piac olyan mint az afrikai kukiméret (hatalmas ) ezért oda gyártanak autót
2023. jún. 4. 11:30
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nincs rá kimondott műszaki igény. Olyannyira, hogy a legtöbb új autón, ami ilyen batári nagy hűtőráccsal rendelkezik, hűtőzsalukat is raknak rájuk, amik az aktív thermomenedzsment részeként csak akkor nyitják ki őket, amikor tényleg szükség van, hogy a sok levegő át tudjon menni rajta, mert amúgy aerodinamikailag brutális turbulenciát csinál. Üdv, egy "mernok aki a gyarban dolgozik".
2023. jún. 4. 11:43
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2023. jún. 9. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!