Műszerfal világítás indítás után néhány másodperc késéssel kapcsol fel, mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
Tegnap még semmi baja nem volt, ma hajnalban mikor indítottam el akkor vettem észre, hogy a műszerfal világítás nem kapcsol fel azonnal az indítás pillanatában hanem eltelik néhány másodperc és csak utána.
Mi lehet a probléma? Mást nem tapasztaltam, indul pöcc röff és amikor leállítom akkor azonnal elalszik minden aminek el kell.
Ford Focusról van szó.
2023. jan. 21. 09:29
1/4 anonim válasza:
Van fényerőszabályzó a műszerfalvilágításhoz? Esetleg ha megjáratod kicsit a potit, vagy más állásba tekered, akkor nem javul meg?
2/4 A kérdező kommentje:
Megnézem, ezt még nem próbáltam.
Még ma úgyis használom a kocsit aztán majd visszajelzek, hogy megjavult e.
Köszi a választ.
2023. jan. 21. 09:42
3/4 anonim válasza:
Nekem halványan égett,biztosítékot kivettem új be és jó lett. Ford van nekem is
4/4 A kérdező kommentje:
#3 Ég rendesen azzal nincs gond, csak kell neki egy kis idő motor indítás után mire világítani kezd.
2023. jan. 21. 11:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!