Eladnátok az autót?
Figyelt kérdés
900 ezerért vettem egy éve, volt egy pár baja, megcsináltatgattam, most picit 1 millió fölöttbe van nekem, de megnéztem és simán ér most minimum 1,5 milliót. Ennyiért már tudok jobb autót venni. Semmi bajom a kocsival, konkrétan hibátlanul működik, új motor van benne, szeretem, de megéri eladni és venni egy másikat? Lehet hogy megbánnám, de ennyi profitért megéri?2023. jún. 1. 20:32
1/9 anonim 

válasza:

Van egy enyhe logikai bukfenc ebben.
Ha 900-ért vetted az autót ami most 1,5 milliót ér és eladod, akkor 1.5-ért hogy veszel jobb autót ha a mostani ér annyit? Ami anno volt 1,5 gondolom az is feljebb megy nem?
2/9 anonim 

válasza:

Nem vagy valami okos,attól hogy ráköltesz nem ér többet a kocsi.
3/9 A kérdező kommentje:
#1 Igazad van, erről elfeledkeztem és ráadásul az nem biztos hogy jó lesz amit vennék, ez meg nagyon jó. Akkor marad. #2-nek meg nem megy a szövegértés.
2023. jún. 1. 20:55
4/9 anonim 

válasza:

Egy év alatt elég sokat nőttek a használt autó árak. Lehet, hogy most se tudnál jobbat venni 1,5 M Ft-ból, mint egy éve 900e-ből.
Ja, és minden használt autó vásárlás lutri. Ennél eszerint nem fogtál ki brutális rejtett hibát. Akkor ennek örülj és ragaszkodj az autóhoz. Legalábbis én ezt tenném.
5/9 A kérdező kommentje:
#4 Valóban, előző autóimmal csak szívtam, végre kifogtam egy olyat, ami nagyon jó állapotban van. Megmarad, mert kell a megbízható működése. Meg amúgy szeretem is, csak mondom fél millió ft az fél millió, de akkor örülni kell hogy van normális autóm.
2023. jún. 1. 21:00
6/9 anonim 

válasza:

Nem adnánk el, főleg ilyen állapotban, ami kell meg van benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!