Nem lenne jó ötlet ilyen kocsikat gyártani?
Akadt egy jó ötletem.
Olyan kocsikat kellene gyártani amelyek mindig olyan méretűvé alakulnak amilyenre szükséged van. Tehát nyilván van egy maximum megadva meg egy minimum is, de ha tegyük fel te csak egy magad vagy cuccok nélkül akkor tulajdonképpen össze tudod csukni az autódat egy kis Mini Cooperré, de amikor egy egész család utazik és rengeteg cuccal akkor ki tud ugrani az autó 4x4-é. Ezt egy tablet szabályozná középen és lehetne automatikusra is tenni, valamint manuálisan te is kezelhetnéd.
Mit gondoltok? Szerintem ez egy nagyon praktikus ötlet lenne.
Lakóautókban vannak ilyen térnövelő megoldások, de azokat csak parkoló állapotban lehet használni. Nem hinném, hogy ez egy valós piaci igény lenne. Akik ki tudják fizetni a plusz alkatrészeket és a fejlesztési költségeket, azok meg tudnak engedni maguknak 2 autót is.
És valahol veszélyesnek is érzem. Főleg, amikor az autó összezsugorodik és valami a zsugorodás útjában van.
Összességében ez több problémát generál, mint amennyit megold.
Nem tudom, ehhez milyen cuccot kell szedni, de én is kérek.
Egyébként az ötleted nem teljesen légből kapott: valamikor a '90-es években volt talán a Sbarronak (ők szoktak ilyen elborult dolgokat kitalálni) egy tanulmányautója, aminél a karosszéria méretét lehetett változtatni kétüléses városi szaladgálóstól négyszemélyes, csomagtartós kompaktautóig a nyaraláshoz. A baj az volt, hogy ez egyáltalán nem tudott gombnyomásra működni, a reklámanyag szerint otthon, a garázsban lehetett cserélgetni az elemeket, de még így sem tudott megfelelni semmiféle balesetvédelmi előírásnak, abba pedig bele sem merek gondolni, milyen volt az esővédelem és a szélzaj. Úgyhogy az, amit te gondolsz, miszerint az autó vázszerkezetét változtatnád kedvedre, nem fog működni, legalábbis amíg nem fedezzük fel a T-1000-et alkotó folyékony fémet.
Neked Nobel-díj járna.
360 fokban forgó kerék, gps-es blokkolás, huh, már nem is tudom hány sületlenséget hirdtál már össze. Sok remek ötlet. Diliházban
Le kéne jönnöd a szintetikus drogokról.
Mit teszel azért hogy a világ jobb hely legyen? posztolsz hülyeségeket a gyakorikérdéseken?
Bármi ötleted van, tervezd meg, megvalósíthatóan, nem mócickarajz, hanem normális részletes műszaki rajz. :D
De amig odáig sem jutsz el hogy legóból megépítsd, addig feleslegesen posztolgatod a marhaságaidat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!