Nem lenne jó ötlet egy ilyen rendszert kitalalni az autókba?
Arra gondolok, hogy lenne az autokba egy olyan hidraulika felszerelve ami hogyha te az autóval előzésbe kezdel akkor érzékeli a sebességedet, az előzött autó sebességét, kiszámítja mennyi időbe tart az előzés és ha szemből jön autó akkor annak az autónak is érzékeli a sebességét és képes arra, hogy kiszámítsa biztonságosan be tudod e fejezni az előzést.
Amennyiben nem tudod befejezni az előzést akkor a kormány megrázza a kezedet ami hatására elkapkod onnan a kezed és bekapcsol a robotpilóta ami visszanavigál a saját sávodba és onnantól kezdve ismét visszakapod az irányítást.
Szerintetek nem volna ez jó ötlet? Szerintem megszűnne a sok baleset.
A keresoszavak koze felesleges volt betenned a tesla-twitter vezer nevet, ez a kerdes nem kapcsolodik hozza. A biztonsag ugyanis kevesse erdekli ot.
Csak szolok, hogy nem hidraulikahoz kapcsolodoan, de van utkozest elkerulo rendszer egyes ujabb autokban (a teslaban is van egy kicsi, de az sem mindig dolgozik megfeleloen)
Olyan hidraulika kéne, ami érzékeli ha egy kérdés ostobaság, megrázza a kérdezőt és automatikusan áthelyezi a kérdést a Humor kategóriába.
Vagy a devnullba.
#1 Ez sem lenne rossz ötlet.
Többieknek meg üzenem, hogy nem kell bántani. :( Én csak jót akarok
#8 Ez is lehet akár.
Nem vagyok őrült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!