Használt gumi mennyire jó ötlet?
Zsír új nyári gumi garnitúra 80 ezer lenne. Használtan 40 ezer körül ami nagyon nem mindegy.
Jó ötlet? Nyilván a profil mélységet meg néznem
Miért pörögnek ki a kanyarban? Ha a profil mélysége jó nem sérült és nem 5+ éves akkor mi baja lehet egy használt guminak?
195/60/r15 gumi kell nekem a normálisabbaknak 20 ezer darabja
Gyakran jönnek szembe használt gumi hirdetések, és 90%-ban nem éri meg.
Ha most megveszed 80000 Ft-ért az újat, akkor kb. 4-6 évre vagy 50-80000 km-re jó vagy.
Ha a használt gumi 1 éves és 90%-os a profilmélysége, akkor nyilván megéri fele áron, mert még legalább az élettartam 3/4-e benne van.
De ha mondjuk 3 éves, akkor élettartamának minimum a felénél jár profilmélységtől függetlenül, tehát semmivel sem olcsóbb hosszú távon, viszont extra kockázatot vállalsz.
Én csak akkor vennék használtat, ha jelentősen olcsóbban jönne ki km vagy idő arányosan. Ez nem jellemző. Az emberek jelentős része csak azt nézi, hogy a vásárlás pillanatában több Ft marad a zsebében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!