A sok roma fiatal hogyan szerzi meg a jogosítványát?
Figyelt kérdés
Nem akarok rasszistának tűnni, de azért pontosan tudjuk többségük milyen körülmények között él (sokuknak a 8 általános is csak nehezen lesz meg) és mégis sokan autóval járnak.
Egy jogosítványhoz kell kresz vizsga, elsősegély vizsga, forgalmi vizsga.. Ők ezeket hogyan csinálják végig? Lefizetéssel? Vagy nincs is jogsijuk és anélkül vezetnek?
2023. máj. 22. 13:32
1/18 anonim válasza:
Ki mondta hogy van jogsijuk? Általában nincs.
5/18 anonim válasza:
Akik az élet iskolájában tanultak, ahol az isten a tanár, azokat az utca tanította meg vezetni. :D
7/18 anonim válasza:
Én még cigó tanuló vezetőt nem láttam.
8/18 anonim válasza:
#7 Én igen, meg kamionost is, de azok normális cigányok. Az én köznapi nyelvhasználatomban a cigány már nem is az etnikumot jelzi, hanem a viselkedést. Fehér ember is tud cigány módon viselkedni, meg cigány is van tök normális. Persze az arányok mások, de a jászberényi piacon meg a borsodi lakótelepen bőrszíntől függetlenül mindenki cigány...
9/18 anonim válasza:
De hát nem is azzal megy az autó!
10/18 anonim válasza:
Kérdező ne zavarjon, hogy 20 éves statisztikákból indulsz ki. Ma már a cigányok jelentős része megszerzi a 8 általánost, nézz utána mennyit javultak a statisztikák.
A többi kommentelőről csak úgy sugárzik az ostobaság és az előítéletesség. Tipikus magyar mentalitás, mindenféle előzetes tudás nélkül osszák az észt. Vicces és egyben szánalmas is, észre sem veszik mennyire égetik magukat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!