Miért kap minden fiatal kocsit?
Egyszerűen nem értem mi van. Bármelyik ismerősömet megkérdezem, a szülei fizették a jogsiját meg kapott kocsit a szülőktől. 24 éves vagyok, én most csinálom a jogsimat saját pénzből és sajnos kocsit is sajátból fogok majd venni.
Nem sajnáltni akarom magam de annyira igazságtalannak érzem az életet. Csinálom a mesterképzést egyetemen, gyakornok vagyok egy nagyon jó multinál és azt hittem tökre jól haladok az élettel aztán ezek a dolgok annyira demotiválnak...
Tényleg csak mi vagyunk ilyen szegények?!
1) nem kap minden fiatal kocsit
2) sokkal jobban meg fogod becsülni így az anyagi dolgokat az életedben, sokkal talpraesettebbé válsz (hamarabb).
3) szard le
3/b) ne hagyd, hogy ilyen hülyeség demotiváljon. Inkább legyél rá büszke.
4) az élet igazságtalan
Sajnos ezek a társadalmi különbségek. Sokan vannak így rajtad kívül, sőt még szegényebbek is. Meg ismerek olyant is, aki 18 évesen megkapott egy vadiúj BMW-t.
Én egy rokontól kaptam 18 évesen egy párszáz ezres kocsit, de ezt később kb. "ledolgoztam" neki az ő vállalkozásában.
Szerintem neked is az lett volna a jó, hogy mondjuk középsuliba elmész nyáron dolgozni, egy nyár alatt szerzel annyit ami a jogsira kell, második nyár alatt meg az autóra valót.
Van jelenleg 1.3 millióm amit egyetem mellett gyűjtöttem mert sajnos mindet magamnak kell fizetnem.
Legalább van ennyim..
Én js kaptam kocsit.
De milyen áron....
Örököltem egyet, meg örököltem pénzt, házat.
Mennyire voltam boldog vele? Semennyire...
2-es nagyon jól összefoglalta!
Kérdező! Egy jó módszer:minden este mikor lefekszel, szedd össze aznap miért vagy hálás. Minden este akkor is, ha először nehezen megy! Egy idő után meg fog változni a hozzáállásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!