Miért kap minden fiatal kocsit?
Egyszerűen nem értem mi van. Bármelyik ismerősömet megkérdezem, a szülei fizették a jogsiját meg kapott kocsit a szülőktől. 24 éves vagyok, én most csinálom a jogsimat saját pénzből és sajnos kocsit is sajátból fogok majd venni.
Nem sajnáltni akarom magam de annyira igazságtalannak érzem az életet. Csinálom a mesterképzést egyetemen, gyakornok vagyok egy nagyon jó multinál és azt hittem tökre jól haladok az élettel aztán ezek a dolgok annyira demotiválnak...
Tényleg csak mi vagyunk ilyen szegények?!
"én most csinálom a jogsimat saját pénzből és sajnos kocsit is sajátból fogok majd venni."
Annyira szánalmas, hogy képes vagy másokra irigykedni.. most komolyan ha egy szülő megteheti, hogy a gyerekének kifizesse meg egy kocsit is vegyen neki akkor miért ne segítene a saját gyerekének ?
Tipik magyar, a másik zsebében kell kutatni mivel ha már a sajátunkban nem lehet mert nincs mit.
Szegényem akarsz valamit az életben és neked pont nem a szüleid veszik meg neked és akkor már sírni kell, na látod ez az igazán sajnálatos.
Egyébként nem értem mi volt a kérdésnek az igazi célja ? Mert a puszta irigységen és önsajnáltatáson kívül semmi.
Remélem azt az 1.3 milliót csak viccből írtad ki 24 évesen. Ha annyi pénzem lenne annyi idősen felakasztanám magamat az első diófára.
#22 miért akasztanád fel? Mert te 18 eves korod ota dolgozol hidegburkolóként és tele vagy? :D
Vagy mert szüleid tolják alád a pénzt?
Akárhogyan számolom évi 5-6 millió forintot simán meglehet keresni aki akar. ha valaki csak 23 évesen kezd el dolgozni már annak több pénze van nyilván ebből még lejön a lakbér/rezsi de akkor is 4-et simán de inkább többet de még ha írdatlan rosszul megy a pénz kezelés akkor is 2-3 simán.
De ahogy elnézem az agyi kapacitás az ott kimerül, hogy "szüleid tolják alád a pénzt" meg a "18 eves korod ota dolgozol". Aki nem egy koszos putri gyárba akar megrohadni hanem akar is elérni valamit az életben annak tennie is kell valamit érte nem csak a neten széjjel kürtölni, hogy "most csinálom a jogsimat saját pénzből és sajnos kocsit is sajátból fogok majd venni."
Szerintem maga a kérdés gázabb mint az, hogy valakinek vesznek egy kocsit.
Egyszerűen nem értem, hogy másnak miért fáj az, hogy akinek a szülei tehetősebbek azok segítik a gyereküket. Az fáj, hogy a te szüleid nem adták alád a feneketlen pénzeszsákot ?
Mert ha igen akkor csak sajnálni tudlak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!