Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mitől csinálhatta ezt az autó?

Mitől csinálhatta ezt az autó?

Figyelt kérdés
elmentem tankolni,aztán hazamentem és leraktam az autót. màsnap indítottam be,és nagyon nehezen indult be,és “buffogott” az alapjárat,és olyan volt mint ha le akart volna fulladni,gyorsan adtam neki gázt,és abbahagyta,beállt az alapjárat normálisan. azóta nem próbáltam meg hogy megint ezt csinálja e. omv kúton tankolok 95-ös benzint,elvileg az jó minőségű. 1.8t motor.
2023. máj. 22. 00:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Melyik kútról tankoltál? Nekem ( és nemcsak nekem, hanem szinte az összes ismerõsömnek ) olyankor csinálja ezt, ha egy bizonyos benzinkútról tankolunk ( nevet nem mondok, mert az negatív reklám lenne ).
2023. máj. 22. 07:16
 2/5 anonim ***** válasza:
+1 Az egyes válaszára. Én is tudok olyan kútról, amin ha tankolok, akár 95-öst, akár 100-ast, akkor az előbbivel az autón, utóbbival meg az 50-es motorom nem úgy megy. Legutóbb tankolás után, este a motoromat úgy kellett betolni.
2023. máj. 22. 07:38
 3/5 A kérdező kommentje:
automata benzinkúton. evlileg az omv-től kapjàk az üzemanyagot. sima 95-ös benzin van,meg dízel.
2023. máj. 22. 11:37
 4/5 anonim ***** válasza:

Ez is automat kút Fehérvár mellett.

Üdv:2-es

2023. máj. 22. 12:14
 5/5 A kérdező kommentje:
nektek kellett valami alkatrészt cserélni emiatt,vagy javítani az autót?
2023. máj. 22. 13:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!