Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mindenki mondja, hogy csinálja...

Mindenki mondja, hogy csináljak jogsit, de megéri?

Figyelt kérdés
Mennyire kell foglalkozni egy autóval? Havi 1-2x elég beindítani?
2023. máj. 18. 11:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez soha nem megéri kérdése, hanem szükség. Nekem szerencsém volt, mert 17 évesen a honvédség támogatta, így megvan a B és C is. Viszont miután letettem, és a seregben keveset vezettem, azon kívül 8 évig nem kellett, le is járt, mivel a C miatt csak 5 évre adják az orvosit. Aztán idővel változott a helyzet, és miután családos lettem, ráadásul ikrek, onnantól nélkülözhetetlen lett az autó. Piciket vizsgálatokra vinni,(sajnos korai babák, és rengeteget mentünk) a bevásárlás se olyan, hogy kézben haza lehet hozni, valamint munkahely oldalról se vagyok annyira bekolátozva, mert a mostani helyemre is busszal macerás, és hosszadalmas lenne eljutni. Egy kis hétvégi kikapcsolódás, valami víz mellett, meg busszal, picikkel kivitelezhetetlen lenne autó nélkül.
2023. máj. 18. 12:41
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek a 11-el!

Ha saját családot akarsz, akkor mindenképpen jól fog jönni!

2023. máj. 18. 12:49
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem szorulsz autóra akkor hagyd a francba. Rengeteg pénzt elvisz az autó.

Esetleg bérelni érdemes ha tényleg 1-2x mennél vele évente, de szerintem ezt meg lehet oldani máshogyan is

2023. máj. 18. 13:32
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Jogsit csináld meg, ha van pénzed, időd. Kocsid is lesz?
2023. máj. 18. 16:21
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

én konkrétan 17. születésnapom után kicsivel mentem forgalmi vizsgára, tehát a lehető legkorábban lett jogsim és nekem speciell megérte:

saját autóm ugyan nincs, de szüleimét használhatom és van, amikor kell, mert például tömegközlekedéssel nem tudok szállítani akkora dolgokat, amiket kéne, vagy eljutni olyan helyekre, ahová tömegközlekedéssel 4 órával több lenne és kb 6km gyaloglással lehet odaérni vonat+busz után.

De nagyon sokszor van, hogy tömegközlekedek, mert tőlem 230 méterre van a buszmegálló, ott felszállok és pesten vagyok, ahol szintén házhoz visz minden jármű fillérekért. Pestre eljutni autóval kb 2000Ft, TK-el max 300.

2023. máj. 19. 11:01
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
15-ös vagyok: a nem akkora nagy teher és nem nullázódsz le miatta akkor a jogsit csináld meg, autót meg majd később, ha akarsz.
2023. máj. 19. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!