Szeretnék orrplasztikát, de mindenki azt mondja, ne csináljam?
Kiskorom óta rühellem az orromat. Ilyen abszolút horgas, de nem az ami elegánssá teszi az arcodat, hanem olyan, amitől valahogy szétcsúszik az egész összhatás. Nagy is, oldalról is, elölről is görbe, meg hosszú is. Mostanra gyűjtöttem össze annyi pénzt, hogy meg tudjam csináltatni. Voltam egy konzultáción is, ahol csináltak terveket: nem nagyon pisze lenne, hanem ilyen normálisabb egyenes. Nagyon tetszett, és megmutattam a barátaimnak is a terveket. Viszont ők teljesen elkenődtek, hogy a mostani orrom mennyivel jobban illik hozzám, ezzel csak beleolvadok a tömegbe, felismerhetetlen leszek stb. stb..
Egyszóval nagyon összezavarodtam, mert nekem ez már évek óta fontos, tudnak is róla, de csak őszinték akartak lenni. Én ezt nagyon szeretném és tetszik is, de akkor lehet csak rosszul gondolom?
Hallgassak rájuk?
22 lány
A te életed, a te arcod, szóval te döntöd el, csináld, ha biztos szeretnéd.
Mondom ezt úgy, hogy én elfogadtam a nem túl szabályos, kifejezetten Lois Griffin orromat.
Én nem csináltatnám meg, de ha nekem úgy tetszene, nem hallgatnék másra.
Amúgy nem fogsz emiatt szürke kisegérré válni.
Persze, hogy rosszul gondolhatod. Évek óta tudnak róla, hogy ezen gondolkodsz, a pénz is megvan, mégis azt mondják, hogy nem kéne. Miért tennék, ha nem azért, mert tényleg úgy gondolják, hogy szebb vagy így? Szerintem hallgass rájuk, hiszen a barátaid, tudod, hogy szeretnek, jót akarnak.
Te már csak az orrodat látod magadból, amikor tükörbe nézel, pedig sokkal több vagy te annál. Az orrod nem is olyan fontos. Sokkal fontosabb, hogy milyen a személyiséged.
"amíg kérdéses számodra, addig várj vele"
Ez nagyon jó tanács, fogadd meg!
Őszintén? Azt akartam javasolni, hogy tegyél fel egy képet, akár szemed stb kitakarva, orrod látszódjon, akár abból a szögből ahogy szerinted a leginkább előnytelen. Ez mindössze annyit segített volna, hogy meg tudjuk ítélni azt, hogy esetleg lehet tényleg azért mondják, mert valójában nincs vele baj és meg akarnak óvni a kellemetlenségtől.
Viszont ha számodra sehogy sem jó, akkor addig úgy sem fogod jól érezni amgad a bőrödben míg meg nem csináltatod, csak ugye kérdéses itt a dolog visszatérve az első pontra, hogy lehet tényleg most is szép és teljesen jól néz ki, és utána lenne nagyon természetellenes.
"Azt akartam javasolni, hogy tegyél fel egy képet ... hogy meg tudjuk ítélni ..."
Mindenki mást mondana róla, előre borítékolható...
"kérdéses itt a dolog"
Tehát végül nem mondtál semmit se... :)
Szerintem minden letezo rokon es barat azt fogja mondani hogy nee csinald meg.Mivel ok szeretnek es efogadnak igy.Ha pasiddol van szo vagy legjobb baratnokrol ok pedig nem akarjak,hogy “jobb” legyel mert felnek tole,hogy szebb leszel es ez versenyszellem es egyeb gondolatok,hogy lemaradnak..
Neked kell tudnod,hogy tudsz-e igy tovabb elni vagy sem.
Egyebkent en is nagyon feltem amikor elotte alltam pedig azelott minden vagyam ez volt!feltem,hogy mi lesz ha stb..de aztan rajottem hogy azert ez csak jobb lehet..es jo dontes volt !de senki nem tamogatott benne. Nekem megerte,szebbnek latom magam es jobbam erzem magam :)
"minden letezo rokon es barat azt fogja mondani hogy nee csinald meg.Mivel ok szeretnek es efogadnak igy."
És ez nem nyom többet a latban, mint vadidegenek véleménye?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!