Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Szeretnék orrplasztikát, de...

Szeretnék orrplasztikát, de mindenki azt mondja, ne csináljam?

Figyelt kérdés

Kiskorom óta rühellem az orromat. Ilyen abszolút horgas, de nem az ami elegánssá teszi az arcodat, hanem olyan, amitől valahogy szétcsúszik az egész összhatás. Nagy is, oldalról is, elölről is görbe, meg hosszú is. Mostanra gyűjtöttem össze annyi pénzt, hogy meg tudjam csináltatni. Voltam egy konzultáción is, ahol csináltak terveket: nem nagyon pisze lenne, hanem ilyen normálisabb egyenes. Nagyon tetszett, és megmutattam a barátaimnak is a terveket. Viszont ők teljesen elkenődtek, hogy a mostani orrom mennyivel jobban illik hozzám, ezzel csak beleolvadok a tömegbe, felismerhetetlen leszek stb. stb..

Egyszóval nagyon összezavarodtam, mert nekem ez már évek óta fontos, tudnak is róla, de csak őszinték akartak lenni. Én ezt nagyon szeretném és tetszik is, de akkor lehet csak rosszul gondolom?

Hallgassak rájuk?

22 lány

2022. febr. 15. 19:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindegy melyik orvoshoz mesz. de nekem telefonos utan kb 2-3hettel volt a konzultacio . Ott akkor keszult egy kb photoshop terv es mondta a doki szinte barmikor raer most,szoval mondjak egy idopontot.Mondtam legyen kb 3-4het mulva. Kaptam idopontot amikor szabad volt a muto.

Konzultacio 1ora volt.Meg mutet elotti egy hetben is visszamentem fel orara tisztazni mindent.Mutet napjan a mutet elott behviott magahoz atbeszelni ujra reszletesen kb 20-30p volt. Elkeszult az orr 3,5 ora alatt alvasban. Semmi fajdalom stb. Egy het utan gipsz le,orrcsucs dagadt. Meg egy het mulva mar mentem emberek koze is.Azota eltelt 4 het az orrom tovabbra hol dagad,hol apad.Formaja szep nagyon. Mondhatni ugyanolyan mint a latvanyterven. Es szebb lettem.

2022. márc. 7. 14:55
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

"Azota eltelt 4 het az orrom tovabbra hol dagad,hol apad."

És ez még meddig fog tartani?

2022. márc. 7. 15:10
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

12,azt mondjak ez kb egy evig igy lehet. De nem feltuno mar a dagadas,tehat csak en latom. Korulottem az emeberek nem realizaljak meg akkor sem,ha mutogatom hogy hol nagyobb.

Kb 1 het mulva megyek kontrollra es fogom modnani,hogy csinaljunk vele valami(vannak ra modszerek,hogy gyorsabban leapadjon).

2022. márc. 7. 17:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!