Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megvennél egy padka horzsolt...

Megvennél egy padka horzsolt hólyagos festékű alufelnit?

Figyelt kérdés
Van egy felni suzuki swifthez régihez jól néz ki de 2felni félig le van húzva mindegyiknél a csavaroknál hólyagzik a festék ahhoz képest nincs jó áron 50ezerért rossz gumival. Tetszik mert szép meg könnyű de nem tudom.
2023. máj. 17. 17:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha a kocsi csili-vili, hibátlan állapotú, akkor nem csúnyítanám vele le az összképet. Ha viszont a kocsi kopottas, akkor elgondolkodnék rajta, bár nem látom szóval így látatlanba nem tudok mit mondani.
2023. máj. 17. 18:14
 2/3 anonim ***** válasza:

Biztos nem venném meg, mert még cirka ugyanennyit rá lehet költeni, hogy szépek legyenek.

[link]

2023. máj. 17. 18:27
 3/3 anonim ***** válasza:

Igen és újrafényeztetném.

A mostani autómhoz is így vettem a téli szettet. Vettem egy új 0 km-es autót, amihez csak egy szett felni volt gyárilag nyári gumikkal szerlve. Télire amúgy is kisebbet, csak 16"-ost szerettem volna. A felni szettre a szalon adott egy gusztustalan 380.000 Ft-os "kedvezményes" árajánlatot. Erre jött volna még a gumik és a szenzorok.

Neten találtam egy gyári szettet, középkupakkal, gyári szenzorokkal. Annyi baja volt csak, hogy az egyik meg volt padkázva, a másik három teljesen karcmentes volt. Ezt kínálták 80.000-ért. Ha veszek 1 db vadonat újat, a padkázottat meg kidobom, akkor is százezereket spórolok. De nem akartam ennyire pazarló lenni. Fényezőnél megcsináltattam. Teljesen olyan a padkázott is, mint az új, keresve se találni rajta a korábbi sérülést.

Szóval ha jó áron van és tetszik, engem nem tartana vissza ha foglalkozós.

2023. máj. 17. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!