Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Amikor úgy parkoltok út mellé...

Amikor úgy parkoltok út mellé hogy jobb oldalt padka van, hogyan vigyáztok hogy ne padkázzátok meg a kocsit de mégis közel legyetek a padkához?

Figyelt kérdés
2022. aug. 12. 19:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát mondjuk használom azt a rohadt tükröt, azért van, hogy kilássak vele oldalra.

Meg aki vezetett már életében 3 kilométernél többet, annak illene érezni annyira az autót, hogy tudja hogy a széle. Nyilván apró hibák adódhatnak, én is padkáztam már, nincs abban semmi különleges, de azért általánosságban illene tudni leparkolni padka mellé probléma nélkül.

2022. aug. 12. 19:18
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
hogy = hol
2022. aug. 12. 19:19
 3/13 A kérdező kommentje:

[link]

A piros auto helyere akarsz beparkolni

2022. aug. 12. 19:27
 4/13 A kérdező kommentje:
Tukorbe nem latszik mert ivre fordulsz ra.
2022. aug. 12. 19:27
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha ilyen szögből tudod magadat nézni, akkor miért kérdezed meg? :D

Amúgy meg követed az ívet és lassan mész. Vagy sikerül vagy nem. Nincs erre praktika, ha nem látod a tükörben, akkor érzésre kell csinálni.

2022. aug. 12. 19:30
 6/13 anonim ***** válasza:
69%
Ha már régóta vezeted az autót és érzed akkor úgy is simán beparkolsz bárhova... szinte már tükör nélkül.
2022. aug. 12. 19:33
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Mégis milyen szar kép ez, emeletről van készítve?,

Így autóból sose látod a helyzetet.

Ha máshogy nem megy akkor tolatva állj be jobbra és a tükörből végig lehet látni az egész jobb oldalt padkástól együtt.

2022. aug. 12. 19:43
 8/13 Koaxk Ábel ***** válasza:
50%

Amúgy nekem nagy felni van peres gumival, én pl úgy oldom meg, hogy véletlenül se padkázzam meg a drága alufelnim, hogy vettem "Rimblades" márkájú gumi felni védőt.

Ami mellesleg rohadt jól mutat mert jó minőségű, nem egy kínai fos. Eddig senkinek nem esett, le, hogy amúgy egy gumiperem van a felnire ragasztva, inkább csak mondták tök jól néz ki a felnim a piros peremmel, volt aki odament aztán megnyomkodta, ez komolyan gumi perem?!?

Na mindegy nem is ez a lényeg, az embernek vannak rosszabb napjai amikor nem jön ki a lépés, 1-2 padkázástól már megmentett ez e a gumis cucc...

Nem olcsó, de 1 éve raktam fel, hetente mosom a kocsit legalább 1x de inkább 2x és tartós, nyilván be kell tartani a felrakási instrukciót, és száradási időt... Ha ez xarrá megy, megint fogok venni!

[link]

2022. aug. 12. 19:44
 9/13 anonim ***** válasza:

Beállsz, megnézed hogyan sikerült, javítasz rajta

gyakorolni kell

2022. aug. 12. 19:51
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Sehogy, egyszerűen csak érzésre oda állok és ennyi. Inkább állok távolabb, de ha véletlenül 2 évente egyszer megpadkázom akkor sem dől össze a világ.

Íveknél meg ilyen helyzetekben amúgy simán kiszállok, megnézem és vissza szállok igazítani rajta ha kell.

2022. aug. 12. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!