Padkánál sikerült meghúzni az első lökhárítót, mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
Sajnos sikerült olyan helyen megállni, ahol pont olyan magas a padka, hogy nem éreztem, hogy rááll az autó eleje. Amikor tolattam ki, éreztem hogy fennakad, és elég komoly esztétikai hiba keletkezett az első lökhárítón. Lehet valamit kezdeni vele, vagy mindenképp cserélni kéne?2021. febr. 20. 22:56
1/2 anonim válasza:
Műanyagoshoz vidd el! Hegesztés, horpadás javítás, kittelés, fényezés simán megoldható. Nem hiszem, hogy a tied ennél többet igényelne.
Nekem konkrétan repedt, horpadt lökhárítót javítottak, és semmi nem látszik rajta.
2/2 anonim válasza:
Attól függ mi a hiba.
Ha törött, repedt, akkor először műanyagoshoz kell vinni. Ha nem, akkor egyenesen mehet a fényezőhöz. 40k
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!