Padkáról lefelé jövet koppant egy nagy az autó, most balra áll a kormány. Komoly lehet a baj?
Figyelt kérdés
Elég magas padkáról van szó, szerintem legalább 20 centi volt. Az autó a jobb oldalán ütődött valahol. Szerintem 15-el ha mehettem. Igyekszem minél hamarabb szervízbe juttatni. Kb. egy 20 fokot balra kell tartanom a kormányt, hogy egyenesen menjen. Mit gondoltok?2021. jan. 12. 20:23
2/10 anonim válasza:
Ott valami eltört, ne használd. Komolynak komoly mert veszélyes, de azért egy törött futóműelem könnyen javítható.
3/10 anonim válasza:
Hühű, azzal sehová mert neki méssz valakinek aztán nézheted magad.
4/10 A kérdező kommentje:
Ez ennyire biztos? Ugye utána még hazajöttem vele, semmi mást nem vettem észre.
2021. jan. 12. 21:35
5/10 anonim válasza:
Én is maximum valami közeli szervizig mennék így vele. Ha szerencséd van, csak görbült valami. Ha nincs, és elenged menet közben, az autó irányíthatatlanná válhat, és jó esetben csak összetöröd.
6/10 anonim válasza:
Nekem egyszer volt ilyen, miután jeges úton árokba csúsztam. A kereket kormányművel összekötő kb 7 cm hosszú kis vasdarab volt meghajolva. Persze cserélni kellett.
Így ne menjél 30-nál gyorsabban, és úgy is csak a legközelebbi szervizig.
7/10 Wadmalac válasza:
Valószínűleg a kormányösszekötő görbült el. Eltörni nem fog, de a gömbfejei elengedhetnek, akkor meg ugyanaz a vége, te, árokban, fejjel lefelé.
Elakadásjelzővel, 10-20 km/h-val közvetlenül szerelőhöz döcögés ma maximum, amit kockáztatni lehet. Lehetőleg nem forgalmas főúton és ne rohangáló óvodások közt.
8/10 A kérdező kommentje:
El is vittem reggel azonnal, kb. 3 percre van egy szervíz. Megnézte, nem tört el semmi, beálította a futóművet, most tökéletes.
2021. jan. 13. 12:00
9/10 Wadmalac válasza:
Gondolom akkor ellenőrizte is a kormányösszekötő állapotát. Remélhetően.
10/10 anonim válasza:
Akkor szerencséd volt, és a koppanás csak annak a hangja lehetett, hogy a kerék padkának ütődött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!