Kormány újrabőrözése során a bőr elég sprőd, ezt lehet valahogy puhítani?
Figyelt kérdés
Elvittem, megcsinálták 28 ezerért, és szép nagyon, de tapintásra nem az a finom fajta bőr. Van valami szer, amivel esetleg puhábbá lehet tenni?2021. jan. 11. 12:33
1/9 anonim válasza:
Mindenképp a bőrözőket kérdezd, ne állj neki vegyszerekkel vagy akármivel kezelni, mert valószínűleg csak ártani fog.
Amikor elvitted, mutattak mintát? Lehetett többféléből választani? Ha mutattak, az nem tűnt sprődnek?
2/9 A kérdező kommentje:
Ez volt, de egyébként a legtöbb kormány ami ott volt és újra volt bőrözve, így nézett ki. Kicsit mintha nem is bőr lenne.
2021. jan. 11. 12:54
3/9 anonim válasza:
Hanem inkább olyan, mint egy enyhén érdes műanyag?
4/9 A kérdező kommentje:
Igen, kicsit műanyag hatású.
2021. jan. 11. 12:58
5/9 anonim válasza:
Valamelyik nap vezettem egy vadi új 850-es BMW-t, ott is ez volt az első benyomásom, megfogva az amúgy baromi szép, jó vastag kormányt, hogy mi a francból van ez? Tapintás alapján bekötött szemmel biztos nem bőrre tippeltem volna, bár nem volt rossz egyáltalán, csak olyan fura. Szóval ez alapján szerintem ez természetes. De tuti, hogy a bőrözős embert kérdezném, hogy használat során ez hogy fog változni? Lehet, hogy csak be kell kopnia. Ha eleve kopott kormányt bőröztettél újra, az gondolom fényesebb felületű volt már, az új meg olyan ahhoz képest, mint ha nem is ugyanabból az anyagból lenne.
6/9 A kérdező kommentje:
Igen, az enyém is nagyon vastag, sportkormány, és cserealapon működik az üzlet. Odaadtam neki az én kopott kormányomat, ő meg egy ilyen, de már újrabőrözött kormányt szerelt vissza az autóba. És tényleg nagyon fura, de csak nem műanyagot rakott rá, elég nagy műhelye volt a csávónak, tele felújított kormányokkal...
2021. jan. 11. 13:09
7/9 anonim válasza:
Ilyen az új bőr. Menj be egy autószalonba, és nézd meg, hogy egy vadi új komolyabb autónak milyen a kormánya. Szerintem hasonló lesz, mint a tiéd.
8/9 A kérdező kommentje:
Rendben, akkor megnyugodtam. Köszönöm szépen a válaszokat!
2021. jan. 11. 13:53
9/9 anonim válasza:
Nincs mit. Persze így látatlanban nehéz pontosat mondani. Meg ugye az is egy dolog, hogy te mennyire leszel elégedett vele. Lehet, hogy amúgy hibátlan a bőr, de neked mégsem tetszik, meg az is lehet, hogy elgányoltak valamit. Bár aki ezzel foglalkozik, attól nem várnék ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!