Egy Toyota Celica magasságú autónál mennyire kell figyelni arra, hogy le ne padkázzam?
Figyelt kérdés
Egy átlagos magasságú autóm van, és előfordult már többször is, hogy túlmentem úgymond a padkán, vagy a kerék állított meg, hiszen az első lökhárító nincs olyan alacsonyan, hogy beütődjön, így értelemszerűen megúsztam a koccanást. Viszont nagyon tetszenek a sportosabb autók, konkrétan a Celicákkal szemezgetek az utóbbi időben, de nem tudom az mennyire van alacsonyan, mennyire kell vele óvatosan manőverezni ilyen téren, ha nem vagyok az a típus, aki centire pontosan érzi a kocsit. Bocsi, ha amatőr vagy hülye a kérdés, de légyszi adjatok tanácsot, tájékoztatást.2023. márc. 7. 20:52
1/1 anonim válasza:
Ha nem volt babrálva, akkor nem lesz gond vele. Ne legyen benne ültető rugó meg ilyenek és a legtöbb helyen sima ügy. Aztán vannak azok a padkák ahol egy egyszerű 4-es Golf eleje vagy egy Passat is fennakad… ezeknek nem értem az értelmét, gyakran indokolatlanul magas. Erre megoldás ha tolatva parkolsz, az autók nagy részének a hátulja magasabban van a talajtól mint az eleje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!