Egy full extrás Toyota Aygo X mennyibe kerül?
Ó, Istenem, Kérdező...
Mi az a "full extra"? Milyen szín? Milyen felni? Milyen felszereltség? (A "full extra" nem felszereltségi kategória) Milyen biztosítással és milyen fizetési konstrukcióval?
Stb., stb., stb.
Véletlenül se a konfigurátort nézd, aztán kérj ajánlatot kereskedőtől, mert akkor még megfelelő választ is kapnál esetleg.
A full extra azt jelenti, hogy mindenből a legdrágább…
A kereskedő nyílván a lehető legmagasabb árat fogja mondani, ha valóban lehet alkudni, ahogyan itt azt állandóan írják, akkor azt nekem kell megtenni. Ehhez tudnom kell, hogy mi a valódi reális ár.
Egyébként leírtam a kérdésben, hogy az autó 10 millióba kerül (a konfigurátor szerint).
Te sem vagy a leglésebb kés a fiókban.
Fogod a konfigurátort, minden extrát belepakolsz, aztán a végén kiírja az árat.
Az meg hogy mennyit engednek belőle a végén, kereskedőtől függ. Szóval erre a kérdésre NINCS válasz.
Nagyon nehéz lett volna végiggondolni?
Nem, pont erről beszélünk mi is!!!!! Mit nem értesz? A konfigurátor kidob egy végső listaárat, és abból vagy engednek vagy nem. Ha engednek is, kéreskedésenként eltérő összeget.
Szóval önmagában a listaár tényleg nem jelent sokat.
Tetszik érteni, csókolom?
"A kereskedő nyílván a lehető legmagasabb árat fogja mondani"
Ez egyáltalán nem igaz!
Én csomószor konfiguráltattam autót (magamnak is kerestem, másnak is segítettem vásárolni), és a covid-időszak alatti hiány kivételével MINDIG kapásból rengeteg engedményt már ők maguk is felajánlottak.
Engedmény, ha vállalkozóként veszed, engedmény, ha ügyvédként veszed, engedmény, ha náluk lízingeled... és még sok más, amiket ők kapásból felajánlanak.
És még utána a tényleges alku, amire senki nem fog neked itt tudni válaszolni, mert sok mindentől függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!