Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Akik ilyen sötét borús-esős...

Akik ilyen sötét borús-esős időben nem kapcsoltok fényszórót: meg akartok halni??

Figyelt kérdés
2023. máj. 16. 20:25
 1/2 anonim ***** válasza:
82%

Hallod, M7-esen mentem szakadó esőben. Szerintem az autók legalább harmadán nem világított a hátsó lámpa.

Nem olyan rég vettem autót, amiben már van nappali menetfény. Első dolgom volt a menüben bekapcsolni, hogy esőben kapcsolja be a fényszórót. Utána pedig felprogramoztattam, hogy a hátsó lámpa is minden esetben automatikusan kapcsoljon az első menetfénnyel együtt. Nem is értem, miért nem így működik már alapesetben.

2023. máj. 16. 20:29
 2/2 anonim ***** válasza:
Mert ma már minden jöttmentnek van jogosítványa, és úgy gondolják ha AUTO-ra rakják a világítást és ég a nappali menetfény, akkor ők már mindent megtettek.
2023. máj. 17. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!